Pure Synergy SuperPure Olive (Olijf) Extract 60 V-Caps

SuperPure Olive is het eerste echt gecertificeerde biologische extract dat de buitengewone voordelen van olijfolie, olijvenfruit en olijfblad combineert in één dag capsule. De anti-oxidantenrijke olijfolie vormt de kern van het goed onderzochte, hart-gezonde mediterrane dieet. Ons exclusieve SuperPure-proces concentreert volledig het hele spectrum van ongelofelijk gezonde olijven - hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropein, oleocanthal & maslinic acid - voor maximale voordelen. Ondersteun uw gezonde hart, immuunsysteem, hersenen, huid en nog veel meer.

Niet op voorraad
€ 38,95
U ontvangt 38.95 punten. 38.95 punten = € 1,18
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

The Synergy Company SuperPure Olive (Olijf) Extract 60 V-Caps

's Werelds eerste gecertificeerde biologische SuperPure olijfolie, fruit & blad extract.

Alle ogen zijn gericht op de kleine maar machtige olijf - fruit, bladeren en olie - als een belangrijke speler in het gezonde mediterrane dieet. Het is duidelijk uit de bergen van onderzoek dat de unieke natuurlijke verbindingen (polyfenolen genaamd) die worden aangetroffen in olijven, waaronder hydroxytyrosol, tyrosol en oleuropein, enkele van de krachtigste ingrediënten zijn die ooit zijn onderzocht voor het ondersteunen van gezond ouder worden, een lang leven en cardiovasculaire gezondheid.

Dus waarom niet elke dag olijfolie gebruiken? Hoewel het gebruik van hoogwaardige biologische extra vierge olijfolie een geweldig idee en een rijke bron van gezonde vetten is, zou je elke dag een fles van een volle liter moeten consumeren om een gelijkwaardig gunstig polyfenolgehalte te krijgen dat te vinden is in slechts één capsule SuperPure Olive. Dat is veel calorieën en vet!

Ons gecertificeerde, biologische volledige spectrum Olive biedt een eenvoudige, krachtige manier om te profiteren van ALLES wat de olijfboom te bieden heeft. Het blad, fruit en olie hebben elk hun eigen unieke reeks voordelen. Door ze samen te voegen, hebben we de ultieme olijfolie-antioxidantenoplossing ontwikkeld om uw gezondheid diepgaand te beschermen en te verrijken.

Pure Synergy SuperPure Olive (Olijf) Extract 60 V-Caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstUSA
IngrediëntenSuperPure-olijfextract: Olijfolie, Extract van Olijfolie, Hydroxytyrosol, Tyrosol, Oleocanthal, Olijfblad Extract, Oleuropein & Malinic Zuur Plantaardige capsules: Pullulan
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan een arts voor gebruik. Buiten het bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 1 capsule dagelijks met of zonder wat eten.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 60