Sale

Pure Synergy SuperPure Milk Thistle Extract 60 V-Caps

Voed, reinig en bescherm uw lever en het gehele lichaam met 's werelds meest vertrouwde standaard. Met 50 jaar Europees onderzoek en meer dan 100 klinische studies die het ondersteunen, is The Synergy Company gepatenteerde SuperPure Milk Thistle de nummer één onderzochte mariadistel extract voor een optimale gezondheid van de lever en gezonde ontgifting - en het is gecertificeerd biologisch!

Op voorraad
€ 42,95
U ontvangt 42.95 punten. 42.95 punten = € 1,30
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

The Synergy Company Organic SuperPure Milk Thistle Extract 60 V-Caps

Mariadistel zaad wordt al voor meer dan 2000 jaar gebruikt om onze levers te beschermen tegen schadelijke stoffen, maar niet alle zaden wordt gelijk gemaakt. Onze gecertificeerde biologische SuperPure Milk Thistle is gemaakt van de oorspronkelijke Europese erfgoed bewaarde zaad, dat het onderwerp was van toonaangevend klinisch onderzoek naar deze beschermende kruid.

Onze gecertificeerde biologische, SuperPure extractieproces vangt het hele spectrum van de meest waardevolle verbindingen. In tegenstelling tot bijna alle andere mariadistel extracten, doen we dit zonder het gebruik van giftige petrochemische oplosmiddelen en additieven die absoluut geen plaats hebben in uw lichaam! Met de perfecte verhouding en spectrum van alle beschermende verbindingen kunt u het maximale voordeel uit dit aloude kruid ervaren.

Wat is SuperPure®?

SuperPure is de pure, veilige, krachtige en milieuvriendelijke manier om botanische producten te extraheren. Onze milieuvriendelijke, chemische en additieve vrije extractieprocessen brengen het beste naar voren uit elk ingrediënt. Onze missie met SuperPure is om producten met maximale efficiëntie, kracht, veiligheid en zuiverheid te creëren - beter voor jou en de planeet.

Pure Synergy SuperPure Milk Thistle Extract 60 V-Caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenMariadistel Extract: Ethanol H2O Extract,Vol Spectrum Flavonoligans Complex: Silymarine, Gepatenteerde Verhoudingen van Silybin A & B, Silychristine & Silydianine. Capules: Vegetarisch.
Allergenen informatieVrij van gluten, zuivel en additieven.
ToepassingNeem 1 capsule dagelijks.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 60