Pure Synergy SuperPure Astaxanthin 60 V-Caps

Onze SuperPure® Astaxanthin verhoogt één van de sterkste natuurlijke antioxidanten ter wereld tot de piek van zuiverheid met ons exclusieve gecertificeerde biologische, whole-food supplement. Gemaakt van rode zoetwateralg, met biologische fosfolipiden om de absorptie te optimaliseren.

Niet op voorraad
€ 39,95
U ontvangt 39.95 punten. 39.95 punten = € 1,21
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

The Synergy Company SuperPure Astaxanthin 60 V-Caps

Astaxanthine is één van de sterkste natuurlijke antioxidanten die de wetenschap ooit heeft gevonden. Alsof dat niet indrukwekkend genoeg was, hebben we deze algen-krachtpatser naar de top van zuiverheid gebracht met onze gecertificeerde biologische, SuperPure®, veganistische formule. Veel astaxanthine producten op de markt zijn synthetisch afgeleid van petrochemicaliën of gist en kunnen dierlijke gelatine en andere ongewenste additieven gebruiken.

Onze SuperPure® Astaxanthin daarentegen is afkomstig van gecertificeerde biologische Haematococcus pluvialis, een rode zoetwateralg en een krachtige, plantaardige bron van deze unieke antioxidant. We gebruiken de hele algenvorm die het dichtst bij de natuur staat en combineren deze met biologische fosfolipiden voor maximale absorptie en werkzaamheid.

Hoog geconcentreerd
Elke capsule bevat 6 mg zuivere, biologische astaxanthine uit hele Haematococcus-algen, versterkt met biologische fosfolipiden voor maximale absorptie.

Gecertificeerde biologisch
Gecertificeerd onder de USDA - van begin tot einde.

SuperPure®
Zuiverheid staat voorop; we onderscheiden ons met onze exclusieve, eco-vriendelijke verwerkingsmethode uitgebreide tests op het gebied van zware metalen en microben en een nultolerantie voor chemische oplosmiddelen en additieven.

Veganistisch en allergeenvrij
Zuiver algenpoeder in biologische vegetarische capsules (geen gelcaps, glutenvrij, zuivel, soja of additieven)

Pure Synergy SuperPure Astaxanthin 60 V-Caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstUS
IngrediëntenSuperPure Astaxanthine (algen), SuperPure Fosfolipiden (zonnebloem lecithine) Andere Ingredienten: Druivenschil, Pullulan (capsule)
Allergenen informatieZuivelvrij Glutenvrij
ToepassingNeem 1 capsule 1 a 2 maal daags, bij voorkeur bij de maaltijd.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 60