PRL DermaVen 60 V-caps

Welkom bij DermaVen™ en zijn revolutionaire ingrediënt, opgeloste keratine. Suppletie met biologisch beschikbare keratine kan de stevigheid, elasticiteit en eiwitstructuur van de huid bevorderen.

Op voorraad
€ 44,95
U ontvangt 44.95 punten. 44.95 punten = € 1,36
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

PRL DermaVen 60 V-caps

Welkom bij DermaVen™ en zijn revolutionaire ingrediënt, opgeloste keratine. Suppletie met biologisch beschikbare keratine kan de stevigheid, elasticiteit en eiwitstructuur van de huid bevorderen.

Keratine helpt ook de helderheid en uitstraling van de huid te bevorderen door zijn natuurlijke antoxiderende eigenschappen; het ondersteunt ook de productie van SOD en glutathion. Het bevordert ook de nagelsterkte en elasticiteit. Wauw - wat een multi-beauty ingrediënt!

DermaVen™ bevat een unieke, oplosbaar gemaakte keratine die is gemaakt met behulp van een revolutionair gepatenteerd proces. Dit product biedt een meer biologisch beschikbare keratine die helpt bij het ondersteunen en bevorderen van een stralende huid en nagels.

Keratine is een van de vezelachtige structurele eiwitten die epitheelcellen ondersteunen tijdens stress en wordt erkend als de belangrijkste structurele component die cruciaal is voor de samenstelling van huid en nagels. Keratine bevat een uitzonderlijk hoge hoeveelheid van het aminozuur cysteïne, wat een overvloedige bron van zwavel is. Zwavel is de vierde meest voorkomende mineraal in het lichaam en is een essentieel mineraal dat de gezondheid, kracht en het uiterlijk van huid en nagels voedt en bevordert. Keratine is op zichzelf niet oplosbaar in water. Om dit probleem op te lossen, levert een baanbrekend gepatenteerd proces een opgeloste keratine op die een unieke colloïdale dispersie bezit die de keratine een grotere biologische beschikbaarheid geeft.

PRL DermaVen 60 V-caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenCalcium (als calciumcarbonaat uit koraal), Magnesium (als magnesium carbonaat van koraal), Keratine (opgelost) Andere ingrediënten: Rijst Proteine, Marine Koraal
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 2 capsules dagelijks.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking2 capsules - 30