Oxigenesis ASO Activated Stabilized Oxygen 35% Zuurstof 60 ML

Revitaliseren van cellen met O2!

ASO is een unieke formule van bio - actieve zuurstofmoleculen en essentiële mineralen en sporenelementen om het lichaam te revitaliseren en om jouw gezondheid te verbeteren op een manier waarvan je misschien niet had gedacht dat dit mogelijk was. 

Op voorraad
€ 46,30
U ontvangt 46.3 punten. 46.3 punten = € 1,40
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Oxigenesis ASO Activated Stabilized Oxygen 35% Zuurstof 60 ML

Zuurstof speelt een krachtige en primaire rol in onze algehele gezondheid en welzijn. Het is essentieel voor goede metabolische functies, bloedsomloop, de assimilatie van voedingsstoffen en spijsvertering en de verwijdering van cellulaire en metabole afvalstoffen. Zelfs onze mogelijkheden om na te denken, voelen en handelen vereisen zuurstof gerelateerde energieproductie. Voldoende zuurstof helpt het lichaam in zijn vermogen om zichzelf weer op te bouwen en om een sterk en gezond immuunsysteem te onderhouden.

Voor het fysieke lichaam is zuurstofvoorziening - oxygenation - de sleutel tot gezondheid. Zuurstof (02) is nodig om energie vrij te maken uit voeding. Alle verbrandingsprocessen worden gereguleerd door zuurstof. De opname van voedingsstoffen en werking van de spijsvertering zijn hier afhankelijk van. Gesimplificeerd, tonen vele nieuwe wetenschappelijke studies de overeenkomst tussen chronische aandoeningen en een zuurstofarme omgeving.

Luchtvervuiling, vervuild water, conserveringsmiddelen, bewerkt voedsel, stress, gebrek aan lichaamsbeweging en medicijngebruik saboteren de opname van O2. We krijgen niet alleen zuurstof binnen via de ademhaling, maar ook voeding en water bevat zuurstof. In de omgeving waarin we vandaag verblijven is er sprake van zuurstoftekort.

Nu zijn er ASO (Activated Stabilized Oxygen) druppels verkrijgbaar als supplement. De stabiele bio-opneembare O2 druppels met O4 molecuul komen via het slijmvlies in je bloedbaan terecht en werken rechtstreeks op celniveau.

 • ASO bevat 35% O4. Dit staat gelijk aan 350.000 ppm O4 moleculen, daar waar leidingwater gelijk staat aan ongeveer 5-7 ppm O2 moleculen.
 • ASO is een stabiel dubbel zuurstofmolecuul. Bevat geen vrije radicaal.
 • ASO bevat geen waterstofperoxide (H2O2)
 • ASO bevat geen chloride (ClO2)
 • ASO is veilig voor iedereen, risicogroepen altijd even overleggen met behandelend arts.
 • ASO is ook goed toepasbaar op huidirritaties en wonden. Ondersteund herstel.
 • ASO is volledig biologisch ontwikkeld, GMP+ gecertificeerd. Bevat geen geur-, kleur- of smaakstoffen of houdbaarheidsmiddelen.
 • ASO heeft een minimale houdbaarheidsperiode van 2 jaar na productie. 
 • De wateroplossing heeft een pH van +/- 7,4 (gelijk aan bloed), is niet toxisch en dus pH-neutraal. De O4 moleculen hebben 2x het gewicht van O2 zuurstof en verdampen zo niet als gas maar blijven onderdeel van de wateroplossing.
 • ASO heeft geen geur, kleur of smaak. Wel kan het zijn dat mensen bij subliminaal gebruik toch enig zout proeven. Dit zijn de residuen van de zoutoplossing waarmee ASO wordt geproduceerd. Dit zijn zeer minimale hoeveelheden.

Toepassing:

Goed schudden voor gebruik. Als voedingssupplement, neem 30 druppels naar behoefte, bij voorkeur op een lege maag. Kan sublinguaal worden ingenomen of aan gedistilleerd water worden toegevoegd. Vermijd dat de oplossing in contact komt met metalen lepel of beker. Geschikt voor druppelen in oog (2x daags 2 druppels bij droge ogen, geïrriteerde ogen of oogziekten). Kan ook gebruikt worden om op wonden of snee te druppelen.

Oxigenesis ASO Activated Stabilized Oxygen 35% Zuurstof 60 ML
Inhoud60 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenASO (zuurstof, gedistilleerd water, zeezout) ASO kan sporen van calcium, koper, ijzer, manganese, fosfor, potassium en selenium bevatten.
Allergenen informatieASO kan sporen bevatten van calcium, koper, ijzer, mangaan, fosfor, kalium en selenium. 100% veganistisch, glutenvrij, geen bewaarmiddelen of additieven en cafeïnevrij.
ToepassingNeem 30 druppels wanneer nodig op een lege maag. Kan zo genomen worden of toegevoegd worden aan water. Vermijd contact met metalen voorwerpent. Kan gebruikt worden als druppels voor in de ogen (max 2 druppels, 2 x p/dag) of op wonden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 ML - 60