Nutreance RediMove 30 V-Caps

RediMove combineert 5 veilige ingrediënten: UC-II®, Boswellia Serrata, Kurkuma, Bioperine® en MSM.
Op voorraad
€ 54,95
U ontvangt 54.95 punten. 54.95 punten = € 1,66
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 21:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

RediMove Natural Joint Support 30 V-Caps

RediMove combineert 5 veilige ingrediënten:

UC-II®
Een unieke gepatenteerde vorm van type II collageen die niet wordt bewerkt door hoge temperaturen of chemicaliën.

Boswellia Serrata
Ook bekend als frankincense, een plant afkomstig uit het Indiase subcontinent die al duizenden jaren in de traditionele Ayurvedische gezondheidsleer wordt gebruikt.

Kurkuma
Een rhizomateuze plant vergelijkbaar met gember die een natuurlijke bron van curcumine is. Dit is de belangrijke component die kurkuma zowel de feloranje kleur als natuurlijke antioxidant eigenschappen geeft.

Bioperine®
Een gepatenteerde en klinisch geteste vorm van piperine, de alkaloïde verbinding die verantwoordelijk is voor de scherpte van zwarte peper. Hoewel voornamelijk gebruikt om de biologische beschikbaarheid van curcumine te verbeteren, heeft piperine ook krachtige eigenschappen.

MSM
Methylsulfonylmethaan, ook bekend als MSM, is een kleurloze organozwavel verbinding.

Nutreance RediMove 30 V-Caps
Inhoud30 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenRediMove Gepatenteerd Mengsel: Kurkuma-Extract, Boswelia Serrata-Extract, MSM bioperine Zwarte Peper-Extract Andere Ingrediënten: Plantaardige Capsule, Dicalciumfosfaat, Magnesiumstearaat
Allergenen informatieNiet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Gebruik alleen zoals aangegeven. Onjuist gebruik van dit product zal de resultaten niet verbeteren en is potentieel gevaarlijk voor de gezondheid van een persoon.
ToepassingNeem 1 capsule dagelijks.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 30