Nutreance RediCalm 30 V-Caps

RediCalm is ontworpen om angst te verlichten door de niveaus van GABA en serotonine te verhogen.
Op voorraad
€ 49,95
U ontvangt 49.95 punten. 49.95 punten = € 1,51
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

RediCalm Natural Stress Relief 30 V-Caps

Uw gemoedstoestand wordt sterk beïnvloed door twee belangrijke neurotransmitters, GABA en serotonine. Wanneer de niveaus laag zijn, vullen angstige gedachten de geest en voelt u zich niet uzelf.

Maar het bevorderen van gezonde niveaus van GABA en serotonine helpt de geest te herstellen in een staat van kalmte. Wat nog belangrijker is, dit gevoel blijft behouden, zelfs wanneer u wordt geconfronteerd met een stressvolle situatie.

RediCalm is ontworpen om angst te verlichten door de niveaus van GABA en serotonine te verhogen:

Ashwagandha
Ashwagandha wordt al duizenden jaren in de traditionele ayurvedische geneeskunde gebruikt en heeft zijn reputatie als krachtig antistressmiddel behouden.

Passiebloem
Een meerjarige wilde bloem in het zuiden van de Verenigde Staten met krachtige antistress-eigenschappen. Wetenschappers hebben aangegeven dat het aminozuurgehalte van nature de productie van GABA kan stimuleren.

L-Theanine
L-Theanine is geëxtraheerd uit groene theebladeren, en is een natuurlijk aminozuur dat groene thee zijn ontspannende eigenschappen geeft zonder slaperigheid te veroorzaken.

Citroenbalsem
Een kruidachtige plant uit de muntfamilie, wordt vaak gebruikt als ingrediënt in thee vanwege zijn zachte citroensmaak en natuurlijke kalmerende eigenschappen.

5-HTP
5-HTP wordt geëxtraheerd uit Griffonia simplicifolia-zaden. Het is een aminozuur dat de bloed-hersenbarrière kan passeren en de natuurlijke reactie van uw lichaam op stress direct kan versterken.

Nutreance RediCalm 30 V-Caps
Inhoud30 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenRediMind gepatenteerd mengsel: L-Theanine, 5-HTP, Ashwagandha-poeder, citroenmelissepoeder, passiebloempoeder Andere ingrediënten: plantaardige capsule (capsuleschelp), rijstmeel, magnesiumstearaat
Allergenen informatieNiet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Gebruik alleen zoals aangegeven. Onjuist gebruik van dit product zal de resultaten niet verbeteren en is potentieel gevaarlijk voor de gezondheid van een persoon.
ToepassingNeem 1 capsule eenmaal of tweemaal daags.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 30