Now Vitamine D3 & K2 Liposomal Spray 59 ml

NOW combineert twee voedingsstoffen die uitgebreid zijn onderzocht op hun bijdrage aan de gezondheid van botten, tanden en het cardiovasculaire systeem. Vitamine D3 heeft een belangrijke functie binnen het immuunsysteem.

Op voorraad
€ 20,50
U ontvangt 20.5 punten. 20.5 punten = € 0,62
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

NOW Vitamine D3 & K2 Liposomal Spray 60 ml

NOW combineert twee voedingsstoffen die uitgebreid zijn onderzocht op hun bijdrage aan de gezondheid van botten, tanden en het cardiovasculaire systeem.

Vitamine D3 bevordert het transport en de opname van calcium. Recente onderzoeken geven aan dat vitamine D3 een rol kan spelen bij een goede insulinewerking en glucosemetabolisme en een belangrijke functie heeft binnen het immuunsysteem.

Vitamine K is cruciaal voor de vorming van een gezonde, sterke botmatrix. De rol van vitamine K bij de arteriële gezondheid draait om het vermogen om een goed calciummetabolisme in vasculaire structuren te ondersteunen. Vitamine K2 is een gemakkelijk actieve en biologisch beschikbare vorm van vitamine K.

Ingrediënten:

Portie: 1 Spray (ca. 0,75 ml)
Porties per container: Ongeveer 80

Vitamine D-3 (zoals cholecalciferol) (van lanoline): 1000 IE 250% ADH
Vitamine K-2 (als menaquinone): 100 mcg 125% ADH (MK4)

Gedeïoniseerd water, plantaardige glycerine, xylitol, MCT-olie (medium chain triglycerides), natuurlijke fruitsmaken, fosfolipiden (soja), rozemarijn-extract (Rosmarinus officinalis) (blad), kaliumsorbaat (als conserveermiddel) en citroenzuur.