NOW 5-HTP 120 V-Caps

Bevat geconcentreerd extract van Griffonia zaad, dit bevat van nature 5-HTP. 5-HTP is de intermediaire metaboliet tussen het aminozuur L-tryptofaan en serotonine.

Op voorraad
€ 39,95
U ontvangt 39.95 punten. 39.95 punten = € 1,21
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

NOW 5-HTP 120 V-Caps

Bevat geconcentreerd extract van Griffonia zaad, dit bevat van nature 5-HTP. 5-HTP is de intermediaire metaboliet tussen het aminozuur L-tryptofaan en serotonine.

In dit product kunnen natuurlijke kleurvariaties voorkomen.

NOW 5-HTP 120 V-Caps
Inhoud120 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGriffonia simplicifolia zaad extract (bevat 5-htp; 5-hydroxytryptofaan), andere ingredienten: rijstbloem, hypromellose (cellulose capsule).
Allergenen informatiefalse
ToepassingNeem 1 capsule dagelijks, bij voorkeur op een lege maag voor het slapengaan.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen.
BewaaradviesDroog en koel bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 - 120
Anderen bekeken ook