YES

YES supplementen zijn ontworpen op basis van het werk van Prof. Brian S. Peskin. YES biedt een uniek EFA supplement met de ideale balans tussen "parent" omega-6 en "parent" omega-3 essentiële vetzuren. YES Minerals is een hoogwaardig mineralen supplement met een maximale biologische beschikbaarheid. YES Herbal Kruidenmix is een reinigend supplement dat de juiste hoeveelheid van de beste kruiden bevat. Alle ingrediënten in de producten van YES zijn biologisch gecertificeerd en bevatten geen schadelijke additieven.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. YES Herbal Kruidenmix 30 V-Caps

  Unieke kruidenformule bevat: Kliswortel, Schapenzuring, de bast van Cat’s Claw, Rode Iep-bast en Chinese Rabarber.

  Lees verder
  € 30,80
 2. YES Mineralen 60 V-Caps

  YES Ultimate Minerals zijn een effectieve manier om een aantal essentiële mineralen aan te vullen, waarvan de natuur heeft bedoeld dat wij deze dagelijks innemen: ijzer, magnesium, zink, selenium, koper, mangaan, chroom en borium.

  Lees verder
  € 26,00
 3. YES Ultimate EFA Essentiële Vetzuren 120 V-Caps

  YES EFA’s (Essential Fatty Acid / essentiële vetzuren) bestaan uit koudgeperste oliën uit biologische teelt, die basis Omega-6 en basis Omega-3 bevatten. YES essentiële vetzuren zijn vele malen beter dan visoliesupplementen. Visolie is niet zo puur of zo effectief als biologische, uit zaden geperste oliën en kan zelfs schadelijk zijn. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

  Lees verder
  € 51,50
 4. YES Ultimate EFA Essentiële Vetzuren Vloeibaar 118 ml

  Koudgeperste oliën uit biologische teelt, met basis Omega-6 en basis Omega-3. YES™ essentiële vetzuren zijn vele malen beter dan visoliesupplementen. Visolie is niet zo puur of zo effectief als biologische, uit zaden geperste oliën en kan zelfs schadelijk zijn.

  Lees verder
  € 36,80
per pagina