Vimergy

De natuur geeft ons het perfecte voedsel voor onze gezondheid en ons welzijn, maar het is niet altijd even gemakkelijk te verkrijgen. Vimergy streeft ernaar om jouw gezondheid te vereenvoudigen zonder de zuiverheid en nutriënten op te offeren die jouw lichaam verdient. Vimergy biedt supplementen van de hoogste kwaliteit in een gebruiksvriendelijke poeder-, capsule- en vloeibare vorm. Vimergy wordt aanbevolen door Medical Medium Anthony William, NY Times Best Selling Auteur.

Vimergy Meest Verkocht
Alle Producten van Vimergy

Producten 1-16 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Vimergy 5-MHTF 60 V-Caps

  5-MTHF, ook bekend als methylfolaat, is de actieve vorm van foliumzuur en kan onmiddellijk door het lichaam worden gebruikt. Vimergy 5-MTHF levert 5 mg goed opneembare methylfolaat per capsule. De toevoeging van 500 mcg B12 uit adenosylcobalamine en methylcobalamine zorgt voor een verdere verbetering van Vimergy 5-MTHF.

  Lees verder
  € 39,95
 2. Vimergy Biologische Ashwagandha 10:1 115 ml

  Vimergy Biologisch Ashwagandha 10:1 vloeibaar extract bevat 2200 mg ashwagandha per portie. Onze speciale alcoholvrije formule is gemaakt met biologisch ashwagandha 10:1 extract, biologische glycerine en biologisch citroensap.

  Lees verder
  € 24,95
 3. Vimergy Biologische Barleygrass Juice Caps 240 V-Caps

  Vimergy premium biologisch gerstgrassappoeder bevat micronutriënten zoals ijzer, calcium, selenium, vitamine C en E, essentiële aminozuren en een hele reeks andere voedingsstoffen. Dit geconcentreerde extract in capsulevorm is een moeiteloze manier om de kracht van gerstegrassap in je dieet op te nemen, zelfs op de drukste dagen!

  Lees verder
  € 34,95
 4. Vimergy Biologische Barleygrass Juice Powder 250 Gram

  Vimergy premium biologisch gerstgrassappoeder bevat micronutriënten zoals ijzer, calcium, selenium, vitamine C en E, essentiële aminozuren en een hele reeks andere voedingsstoffen. Dit geconcentreerde extract in poedervorm is een ideale manier om de kracht van gerstegrassap in je dieet op te nemen!

  Lees verder
  € 49,95
 5. Vimergy Biologische Cat's Claw 10:1 115 ml

  Vimergy Biologische Cat's Claw is een alcoholvrij 10:1 extract met een kruidenequivalent van 1.000 mg Cat's Claw in één portie. Krachtig en puur extract zonder ongewenste toevoegingen.

  Lees verder
  € 27,95
 6. Vimergy Biologische Chaga 90 V-Caps

  Echte kracht komt van binnenuit. De Chaga-paddenstoel wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt en is vandaag de dag nog steeds populair als gezondheidstonicum. Vimergy's Organic Chaga Powder is nu verkrijgbaar in capsules voor op het werk of onderweg.

  Lees verder
  € 24,95
 7. Vimergy Biologische Chaga Extract Powder 250 Gram

  Vimergy's Biologische Chaga Powder wordt geleverd als instant thee. Voeg simpelweg een theelepel toe aan heet water en geniet! Bevat geen toevoegingen of vulstoffen. 100% Puur.

  Lees verder
  € 84,95
 8. Vimergy Biologische Chaga Extract Powder 50 Gram

  Vimergy's Biologische Chaga Powder wordt geleverd als instant thee. Voeg simpelweg een theelepel toe aan heet water en geniet! Bevat geen toevoegingen of vulstoffen. 100% Puur.

  Lees verder
  € 22,95
 9. Vimergy Biologische Goldenseal 10:1 115 ml

  Vimergy Biologische Goldenseal 10:1 vloeibaar extract bevat 2000 mg goldenseal per portie. Speciale alcoholvrije formule met slechts drie ingrediënten: biologische goldenseal (Canadese geelwortel), biologische glycerine en biologisch citroensap.

  Lees verder
  € 29,95
 10. Vimergy Biologische Licorice 10:1 115 ml

  Vimergy Biologische Licorice Liquid Tincture bevat 2000 mg kruidenequivalent van zoethout in elke portie. Dit 10:1 extract is een speciale alcoholvrije blend. Biologisch en puur, zonder ongewenste toevoegingen.

  Lees verder
  € 29,95
 11. Vimergy Biologische Nettle (Brandnetel) 10:1 115 ml

  Gebruik de kracht van dit speciale kruid in ons alcoholvrije biologische brandnetelblad-extract. Met 2000 mg kruidenequivalent van brandnetelblad in elke portie, maakt ons 10:1 vloeibare extract het gemakkelijker en handiger dan ooit om de voordelen van dit kruid te ervaren.

  Lees verder
  € 31,95
 12. Vimergy Biologische Reishi 50 Gram

  Reishi wordt al meer dan 2000 jaar in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt en wordt ook wel de "koning van de paddenstoelen" genoemd. Krachtig heetwaterextract. Biologisch en 100% puur, zonder ongewenste toevoegingen.

  Lees verder
  € 26,95
 13. Vimergy Biologische Zinc Sulfate 115 ml

  Zink is een belangrijk sporenelement. Vimergy Zinc bevat enkel zinksulfaat, biologische glycerine, gezuiverd water en een vleugje biologisch appelsap voor de smaak! Levert 7,5 mg zinksulfaat per portie. Vrij van citroenzuur, natuurlijke smaakstoffen, alcohol, maïs of andere schadelijke ingrediënten.

  Lees verder
  € 29,95
 14. Vimergy Celeryforce 60 V-Caps

  Versterk je dagelijkse selderijsap met Celeryforce, een gepatenteerde mix van magnesiumglycinaat, inositol, L-glutamine, L-taurine en choline. Celeryforce is een speciale formule die is gemaakt op basis van informatie die wordt gedeeld op de website van Medical Medium. Celeryforce is een door Medical Medium goedgekeurd product.

  Lees verder
  € 23,95
 15. Vimergy Curcumin with Turmeric 90 V-Caps

  Vimergy Curcumine Extract with Turmeric is een speciale mix van 1000 mg Curcumine Extract met 10 mg Kurkuma Wortel in elke portie. Hoogwaardige en krachtige formule, vrij van kunstmatige vulstoffen en additieven.

  Lees verder
  € 29,95
 16. Vimergy GABA with Magnesium 60 V-Caps

  Elke capsule bevat 250 mg GABA plus een speciale toevoeging van 50 mg magnesiumglycinaat. Hoogwaardige en krachtige formule, vrij van kunstmatige vulstoffen en additieven.

  Lees verder
  € 34,95

Producten 1-16 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren