Nature's Design

De ontdekking van de Gulden Snede en het krachtige Flower of Life-symbool, die de harmonie van de natuur weerspiegelen, heeft de visie van Nature's Design gevormd. De studies van Masaru Emoto over de invloed van intentie op water benadrukten de kracht van vormen in overeenstemming met de natuur. Nature's Design vertegenwoordigt deze inzichten met elegante, natuurlijke producten zoals glazen en karaffen, versierd met het prachtige Flower of Life-symbool, ter bevordering van het welzijn van lichaam, geest en ziel.

Meest Verkocht van Nature's Design
Alle Producten van Nature's Design

Producten 25-27 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. Nature's Design Spray Air-Ion 70 ml
    Een spray gevuld met gevitaliseerd water uit een karaf en op huid, planten, scheuten en nog veel meer gespoten, transformeert de vaak 'muffe atmosfeer' omgeving onmiddellijk. De reden daarvoor: het vitale water uit de karaf transformeert de kameratmosfeer met de negatieve ionen in het water, in kostbare ademlucht. Lees verder
    € 15,95
  2. Nature's Design Travertine Coaster Flower of Life Set

    7-delige set van travertijnsteen voor kopjes, glazen, flessen, schaal, vazen en karaffen. De bloem des levens is een symbool van kosmische orde en straalt harmonie en perfectie uit.

    Lees verder
    € 69,95
  3. Nature's Design Travertine Coaster Tree of Life Set

    7-delige set van travertijnsteen voor kopjes, glazen, flessen, schaal, vazen en karaffen. De levensboom symboliseert groei, ontwikkeling, vruchtbaarheid, onsterfelijkheid en genezing.

    Lees verder
    € 69,95
Pagina
per pagina