Global Healing

Global Healing werd in 1998 opgericht door Dr. Edward F. Group en biedt een uitgebreide selectie supplementen, superfoods en verzorgingsproducten. Global Healing maakt gebruik van de modernste productie en de nieuwste technologie om volledig natuurlijke gezondheidsproducten van de hoogste kwaliteit te produceren. Global Healing zoekt de wereld af naar de hoogste kwaliteit en puurste ingrediënten en werkt samen met kleine boerderijen die met liefde en zorg wilde en biologische kruiden verbouwen.

Producten 49-51 van 51

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. Global Healing Vitamin D3 59 ml

    Global Healing's Vitamin D3 is een biologisch, veganistisch vitamine D3-supplement. Het wordt gemaakt door olie te extraheren uit stevige, voedzame planten die korstmossen worden genoemd. De Vegan Society erkent D3 met korstmossen als de vorm van D3 die het meest geschikt is voor veganisten.

    Let op: de dosering van 62 μg (2500 IE) vitamine D is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

    Lees verder
    € 24,95
  2. Nieuw
    Global Healing Wheatgrass Juice Powder 180 Gram

    Dit Single-Ingredient Superfood is afkomstig van jonge tarwegrasscheuten (Triticum aestivum), bekend om hun hoge chlorofylgehalte en rijke voedingswaarde. Global Healing Tarwegras Sap Poeder is een natuurlijke bron van vitaminen, mineralen en aminozuren.

    Lees verder
    € 48,95
  3. Global Healing Zinc 59 ML
    Deze gecertificeerde biologische, vloeibare formule bevat zink afkomstig van guavebladeren, verrijkt met Energized Trace Minerals voor verhoogde biologische beschikbaarheid. Lees verder
    € 27,95
Pagina
per pagina