GeoSilica

Silicium speelt een rol bij diverse biochemische of fysiologische processen in het menselijk lichaam. Als gevolg hiervan is er een groeiende belangstelling voor de mogelijke therapeutische effecten van in water oplosbare silica op de menselijke gezondheid. GeoSilica Iceland producten combineren silica met andere mineralen, afhankelijk van uw voorkeur, om verschillende functies te stimuleren. De Silica in alle Geosilica Iceland producten zorgt voor uw dagelijkse portie silicium.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. GeoSilica Pure Silica Minerals 300 ml

  Puur geothermische silicium in IJslands water. Dat is PURE, GeoSilica’s originele signature product. PURE zorgt met één slok voor je dagelijkse hoeveelheid silicium.

  Lees verder
  € 29,95
 2. GeoSilica Recover Silica Minerals 300 ml

  GeoSilica RECOVER is het supplement voor actieve gebruikers en sporters. Dankzij de krachtige combinatie van 100% natuurlijk silicium met toegevoegd magnesium wordt de normale spierfunctie versterkt en het zenuwstelsel ondersteund.

  Lees verder
  € 29,95
 3. GeoSilica Refocus Silica Minerals 300 ml

  REFOCUS bevat 100% natuurlijk geothermisch silica met toegevoegd ijzer en vitamine D in puur IJslands water. Deze krachtige combinatie van silicium, ijzer en vitamine D verbetert focus en het geheugen. Dit product is 100% veganistisch.

  Lees verder
  € 29,95
 4. GeoSilica Renew Silica Minerals 300 ml

  RENEW is een combinatie van silica, zink en koper in puur IJslands water dat bijdraagt aan het behoud van normaal haar, huid en nagels.

  Lees verder
  € 29,95
 5. GeoSilica Repair Silica Minerals 300 ml

  REPAIR is een combinatie van silicium en mangaan in puur IJslands water. Deze unieke combinatie versterkt de botten en ondersteunt gezonde gewrichten.

  Lees verder
  € 29,95

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren