Aduna

Aduna's Advanced Superfood Blends zijn speciaal ontwikkeld om jouw dagelijkse welzijn op een natuurlijke wijze te ondersteunen. Elke blend is een symbool van Aduna's filosofie van verbondenheid en duurzaamheid, met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke en biologische superfoods. Ontdek de vitaliteit van deze superfoods en ervaar hoe ze een positieve draai kunnen geven aan jouw gezondheid en levensstijl. Verrijk je dag met de kracht van de natuur!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Aduna Biologische Beauty Advanced Superfood Blend 250 Gram

  De Aduna Beauty Advanced Superfood Blend is een heerlijke mix van 250 gram natuurlijke ingrediënten. Deze unieke samenstelling bevat de Essential Superfood Formula PLUS de Daily Beauty Blend met ingrediënten zoals Baobab Poeder, Moringa en Lion's Mane, aangevuld met onder andere Hibiscus, Acai en Brandnetelblad. 100% biologisch en zonder toegevoegde suikers en conserveermiddelen, is het een gezonde keuze voor dagelijks gebruik. 

  Lees verder
  € 24,95
 2. Aduna Biologische Digestion Advanced Superfood Blend 250 Gram

  De Aduna Digestion Advanced Superfood Blend is een 250g mix speciaal ontworpen voor de spijsvertering. Het bevat de Essential Superfood Formula PLUS de Daily Digestion Blend, rijk aan vezels en eiwitten met ingrediënten zoals Baobab, Lijnzaad, Inuline en Psyllium Husk. Ook zijn Gember, Kaneel, Kurkuma en Kamille toegevoegd. 

  Lees verder
  € 24,95
 3. Aduna Biologische Energy Advanced Superfood Blend 250 Gram

  De Aduna Energy Advanced Superfood Blend, een 250 gram mix, is speciaal samengesteld ter ondersteuning van energie. Deze blend combineert de Aduna Essential Superfood Formula met de Daily Energy Blend. Het bevat onder andere Baobab Poeder, Gemalen Lijnzaad, Maca Poeder, en Matcha Poeder. 

  Lees verder
  € 24,95
 4. Aduna Biologische Mind Advanced Superfood Blend 250 Gram

  De Aduna Mind Advanced Superfood Blend is 100% biologisch en combineert de Essential Superfood Formula met de Daily Mind Blend. Het bevat geen toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen, is FairWild gecertificeerd en Kosher. Deze mix bevat 11 superfoods, zoals Baobab Poeder en Gemalen Lijnzaad, en is verrijkt met adaptogenen en nootropica zoals ashwagandha en lion's mane.

  Lees verder
  € 24,95
 5. Aduna Biologische Super Greens Advanced Superfood Blend 250 Gram

  De Aduna Super Greens Advanced Superfood Blend is een heerlijke combinatie van de Essential Superfood Formula en de Daily Super Greens Blend. Deze 100% biologische mix bevat geen toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen en is FairWild gecertificeerd en Kosher. Met 10 superfoods waaronder Baobab, Moringa, Tarwegras, en Spirulina, is de blend rijk aan eiwitten en vezels. 

  Lees verder
  € 24,95
per pagina