MacaPro XP Purple Biologische Vloeibare Maca 90 ml

Maca Pro XP® geconcentreerde Black & Red-Purple Maca Liquid Extracts zijn de meest unieke Maca-producten die beschikbaar zijn dankzij de verschillende Maca-wortels, de unieke verwerkingsmethode en de 10:1, 18:1, 20:1 en 25:1 potenties.

Op voorraad
€ 38,50
U ontvangt 38.5 punten. 38.5 punten = € 1,17
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

MacaPro XP Purple Biologische Vloeibare Maca 90 ML

Maca Pro XP® geconcentreerde Black & Red-Purple Maca Liquid Extracts zijn de meest unieke Maca-producten die beschikbaar zijn dankzij de verschillende Maca-wortels, de unieke verwerkingsmethode en de 10:1, 18:1, 20:1 en 25:1 potenties. Velen zijn bekend met de voordelen van Maca.

In tegenstelling tot Gele Maca zijn zwarte en rood-paarse Maca wortels uniek doordat krachtige fytochemicalen in de pigmenten voorkomen. Maca PRO XP® biedt alle voordelen waardoor Maca bekend is, maar in de meest krachtige, geconcentreerde vorm die beschikbaar is met de meest elite-rassen van Maca. Als je al een Maca-liefhebber bent, voel je het ongelooflijke verschil van de Maca PRO XP® vloeibare extracten!

MacaPro XP Purple Biologische Vloeibare Maca 90 ml
Inhoud90 ml
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenMaca Extract, Water, Alcohol
Allergenen informatieBevat 37% vol. Alcohol. Niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, of voor kinderen.
Toepassing2-3 ml per dag in een koud gerecht, drinken of bij voorkeur direct in de mond.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
Portie | Portie per Verpakking-
Vaak samen gekocht
Gerelateerde Producten