Dr. Tung's Rejuv Olie Voor Tandvlees 50 ML

REJUV voor tandvlees is een van de krachtigste voedende formules voor tandvlees die er beschikbaar is. Revitaliseert, kalmeert, verzorgt. Met 24 kruiden en plantaardige ingrediënten in een biologische sesamoliebasis.

Op voorraad
€ 20,55
U ontvangt 20.55 punten. 20.55 punten = € 0,62
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Dr. Tung's Rejuv Olie Voor Tandvlees 50 ML

REJUV voor tandvlees is een beproefde remedie van 24 planten en kruiden gebruikt voor ondersteuning van gezond tandvlees. Het wordt aanbevolen voor een hele reeks orale condities van terugwijkende tandvlees, orale pijn, gezwollen tandvlees, zwelling van tandvlees en bloedend tandvlees, droge mond. Dit unieke, 'complete' product is anders dan andere producten die zich alleen op één probleem met de mond kunnen richten.

REJUV voor tandvlees is de ENIGE 100% orale kruidenverlichter en tandvleesverzachter. Sommige van zijn planten en plantaardige producten - zoals cassia en ficus bengalensis - hebben een samentrekkende kwaliteit, waarvan wordt gezegd dat ze het meest bruikbaar zijn voor het genezen van tandvleesweefsel. En onderzoek wijst uit dat de basis van sesamolie (die kalmeert en voedt, helpt bij het revitaliseren van het tandvlees en het verlichten van droge mondcondities) antimicrobiële effecten heeft op subgingivale plaque. REJUV ™ voor tandvlees verwijdert ook bacteriën uit de mondholte, waardoor de mond fris en nieuw leven wordt ingeblazen.

Dr. Tung's Rejuv Olie Voor Tandvlees 50 ML
Inhoud50 ML
Land van herkomstUSA
IngrediëntenBiologische Sesam Olie, Acacia Nilotica*, Ficus Religiosa*, Wilde Himalayan Kersen*, Biologische Cardamom Extract, Banyan Tree, Acacia Catechu, Lodh Tree, Indian Madder*, Eagle Wood*, Indian Gall-Nut*, Indian Gooseberry, Gmelina Arborea*, Long-Leaved Pine*, Spikenard*, Stone Flowers, Sandelwood*, Woodfordia Fruticosa*, Deodar*, Licorice*, Clove*, Lotus Seed, Lemongrass, Kurkuma, Nutgrass, Nootmuskaat, Kaneel, Camphor. * Wildgeplukt
Allergenen informatie-
ToepassingMasseer tandvlees 2-4 maal dagelijks met 10 druppels of spoel 15 druppels 30 seconden lang rond in de mond. Spuug uit na gebruik. Gebruik na maaltijden en voor het slapen gaan.
Extra Informatie-
Waarschuwingen-
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-
Vaak samen gekocht