Sale

Bookazine Mooi Eten - Rineke Dijkinga

Voedsel kan in heel veel opzichten zo mooi zijn! Voor je gezondheid, maar ook letterlijk om te zien. Onzichtbaar zijn vaak de ingenieuze natuurlijke processen, de passie van de telers/boeren en producenten die erachter zitten. Die verdienen ook een prachtig podium. 

Let op: dit is jaargang 21/22 en de kortingsbonnen zijn niet meer geldig, daarom is dit prachtige en informatieve Bookazine nu in de aanbieding.

Op voorraad
Normale prijs € 11,95 Aanbieding € 5,00
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Bookazine Mooi Eten - Rineke Dijkinga

Hoe mooi is het om het verhaal achter je eten te kennen? En te weten hoe je met simpele voedingsstoffen in je dagelijkse maaltijden al iets heel moois kunt doen voor je gezondheid? Hoe je bijvoorbeeld je favoriete quiche elk seizoen een totaal ander uiterlijk, smaak en kleurenpalet kunt meegeven, met wezenlijke voedingsstoffen die je lichaam in elk seizoen nodig heeft?

  • Chefkok Jonathan Karpathios en zijn unieke concept ‘The Farm Kitchen’; gezond van grond tot mond.
  • Minidossier Happy Hormonen: 5 dingen om dagelijks te eten voor je hormonen.
  • Hoogleraar Violette Geissen: “Van pesticidencocktails weet nog niemand wat de gezondheidseffecten zijn.”
  • Inspirerend: Lizette van Veen, moeder van 5, eet ondanks een bijstandsuitkering toch biologisch & gezond.
  • Hormoonvriendelijke shoptips.
  • Uitneembare kruidenwijzer i.s.m. Het Blauwe Huis kruiden om in één oogopslag te zien met welke kruiden en specerijen je je maaltijden nog gezonder en lekkerder maakt.

Mooi eten verdient jouw aandacht omdat...

  • het jouw gezondheid én de aarde een grote dienst bewijst.
  • het oog ook iets wil.
  • het mooi is dat de aarde 10 miljard mensen kan voeden, mits we voeding eerlijk verdelen en rijke landen een kleinere voetafdruk creëren.
  • het kleinschalig is verwerkt, met liefde en aandacht voor mens en natuur.
  • er een prachtig verhaal van de boer, teler of producent achter zit;
    het lokaal en/of duurzaam geteeld is.
  • elk seizoen zorgt voor ongelooflijk veel variatie in geur, kleur en smaak op je bord.
  • hiermee bezig zijn, je een stuk voldoening en zingeving kan geven.