BioProtect Handy 15 X 25 MM

Ter bescherming tegen elektrosmog. BioProtect Handy is een zelfklevende film van 1,5 x 2,5 cm voor gebruik op mobiele telefoons of draadloze telefoons en WLAN-apparaten. 

Niet op voorraad
€ 7,50
U ontvangt 7.5 punten. 7.5 punten = € 0,23
  • Gratis verzending vanaf €50,- (NL, BE, DE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL & BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,1/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

BioProtect Handy 15 X 25 MM

De cel is niet alleen een chemisch, maar ook een elektrisch systeem en daarom gevoelig voor elektromagnetische velden.

Elektrosmog is een alomtegenwoordig en steeds groter probleem in onze omgeving. Elk elektrisch apparaat straalt opzettelijk of onbedoeld elektromagnetische velden van verschillende soorten uit. Dus, in de veelheid van elektromagnetische frequenties in onze omgeving, zijn velen tot een miljoen keer sterker dan de natuurlijke velden vóór elektrificatie.

Elke levende cel genereert ook elektrische velden (ECG, EEG) en kan op zijn beurt worden beïnvloed door externe elektrische velden. De wetenschap is bezig met dit vraagstuk sinds de ontdekking van elektriciteit. In de geneeskunde wordt al lang gebruik gemaakt van elektriciteit voor diagnose en therapie, en het is zich ook bewust van de gezondheidsbeschadigende effecten van bepaalde velden en frequenties.

Wat de wetenschap weet over elektrosmog

Er zijn nu een aantal serieuze wetenschappelijke onderzoeken die de negatieve biologische effecten van elektromagnetische golven aantonen, vooral in mobiele communicatie. Het ionentransport in de celmembranen wordt bijvoorbeeld verstoord, er worden vrije radicalen geproduceerd die de celcomponenten en ook het genoom beschadigen en die vele ziekten kunnen veroorzaken. Slaapstoornissen, hoofdpijn, concentratiestoornissen, hartritmestoornissen en oorsuizen, om er maar een paar te noemen, werden waargenomen als gevolg van straling van mobiele telefoons.

BioProtect Handy

Bij de ontwikkeling van BioProtect is een nieuwe, verbazingwekkend eenvoudige manier, gebaseerd op de bevindingen van Nikola Tesla, gebruikt om dit probleem aan te pakken.

BioProtect Handy is een zelfklevende film van 1,5 x 2,5 cm voor gebruik op mobiele telefoons of draadloze telefoons en WLAN-apparaten. Het wordt eenvoudig aan de buitenkant van de behuizing geplakt, in het batterijcompartiment gestoken of aan een WLAN-antenne geplakt.

Internationale aanbevelingen

BioProtect is met succes getest en aanbevolen door het IIREC (International Institute for Research on Electromagnetic Compatibility). Het zusterinstituut in Israël heeft BioProtect ook met vergelijkbare resultaten getest.

De BioProtect-kaarten zijn in 2009 ook getest door de Duitse IGEF (International Association for Research on Electro-Smog Research). Zij hebben hun keurmerk verleend en bevelen het gebruik van BioProtect-kaarten volledig aan.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Meer producten van dit merk