BetterYou Magnesium Sensitive Body Spray 100 ML

Magnesium olie spray voor de gevoelige huid. BetterYou Magnesium Oil Spray Original Sensitive is dermatologisch getest.

Op voorraad
€ 17,95
U ontvangt 17.95 punten. 17.95 punten = € 0,54
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

BetterYou Magnesium Sensitive Body Spray 100 ML

Speciaal ontwikkeld om dit belangrijke mineraal rechtstreeks in de bloedbaan te laten opnemen, terwijl het toch zacht is voor de meest gevoelige huid. De oplossing is dermatologisch getest om te garanderen dat er geen irritatie optreedt. De formulering bevat 100% natuurlijke ingrediënten en levert de meest natuurlijk pure bron van Zechstein Inside® magnesiumchloride.

10 sprays leveren minimaal 75 mg (ongeveer 21,5% ADH) optimaal absorbeerbare magnesium.

Gebruik: Spuit tussen de vijf en tien sprays over het lichaam en masseer goed in. Een goed moment is na een douche of bad wanneer de huid warm is en de poriën open zijn, wat de opname bevordert. Deze spray is geschikt voor elke leeftijd. Voor kinderen de dosering halveren.

Een tintelend gevoel is natuurlijk bij de eerste toepassing en is een teken van magnesiumtekort; dit zal afnemen wanneer het magnesiumniveau in het lichaam stijgt.

BetterYou Magnesium Sensitive Body Spray 100 ML
Inhoud100 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGeconcentreerde Oplossing van Inside® Zechstein Magnesiumchloride (15% magnesiumchloride)
Allergenen informatiefalse
ToepassingMagnesium Oil Sensitive spray is een zeer veelzijdige spray en kan gebruikt worden op elk gebied van het lichaam om de algehele magnesium in het bloed van het lichaam te verhogen. Voor de algemene gezondheid raden wij u aan tot 20 sprays van Magnesium Oil Sensitive spuiten per dag. De eenvoudigste manier om dit te doen is het een deel van je ochtend en nacht routine te maken. Spuit tussen de vijf en tien sprays rond het lichaam en masseer goed in. Na een douche of bad is een goed moment om toe te passen als de huid is warm en de poriën open zijn die de absorptie helpt.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-