Bett'r Biologische Glutenrvije Gingerbread Cookie Mix 350 Gram
Geniet van de betoverende mix van de rijke karamelkleur van kokossuiker en aromatische specerijen die de koekjes een magisch lekkere smaak geven! Je maakt ze snel en gemakkelijk – voeg enkel water, melk of een plantaardig alternatief samen met vet toe aan de mix. Vorm de koekjes en bak ze goudbruin.
Bett'r Biologische Glutenrvije Gingerbread Cookie Mix 350 Gram | ||
---|---|---|
Inhoud | 350 gram | |
Land van herkomst | EU/Non-EU | |
Ingrediënten | Kokossuiker, Rijstmeel, Cassavemeel, Glutenvrij HAVERmeel, Chia-Eiwit, Ceylon-Kaneelpoeder, Bakpoeder (maiszetmeel, zuurteregelaar: wijnsteenzuur, rijsmiddel: natriumwaterstofcarbonaat), Gemberpoeder (0,6%), Bourbon-Vanillepoeder , Kardemompoeder, Zout, Kruidnagelpoeder. | |
Allergenen informatie | Kan sporen van pinda's, noten en sesamzaad bevatten. | |
Toepassing | Voorbereiding: 1. Verwarm de oven voor op 185°C (165°C voor heteluchtoven). Zet een bakplaat met bakpapier klaar. 2. Giet de koekjesmix in een kom en voeg 55 ml olie of gesmolten boter en 105 ml water, melk of groentedrank toe. 3. Meng tot er een deeg ontstaat. Rol het deeg uit tot ongeveer 5 mm dik en steek de gewenste vormpjes uit. 4. Bak op 185°C (165°C voor heteluchtoven) gedurende 10-12 minuten. | |
Extra Informatie | - | |
Waarschuwingen | - | |
Bewaaradvies | Koel en droog bewaren. | |
Portie | Portie per Verpakking | - | |
Voedingswaarde | Hoeveelheid per Portie | Hoeveelheid per 100g |
Energie | 1556 kJ (368 kcal) | |
Vetten | 2.0 gr | |
waarvan verzadigd vet | 0.4 gr | |
Koolhydraten | 78 gr | |
waarvan suikers | 38 gr | |
Eiwitten | 6.8 gr | |
Vezels | 6.1 gr | |
Zout | 0.43 gr |