Anima Mundi Breathe: Lung Tonic Tea 57 Gram

Het handhaven van de gezondheid van de longen is cruciaal vanwege de mogelijk schadelijke gevolgen van giftige dampen of trauma als gevolg van wereldgebeurtenissen. Longgezondheid omvat alles wat ons ademhalingssysteem is en volgens de Chinese geneeskunde is dit de plaats waar we verdriet en emotionele trauma's verwerken.

Op voorraad
€ 15,00
U ontvangt 15 punten. 15 punten = € 0,45
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Anima Mundi Breathe: Lung Tonic Tea 57 Gram

Dit is de thee die we hebben gedoneerd aan meer dan 1.400 families in Californië die op de een of andere manier door de bosbranden zijn getroffen. Het handhaven van de gezondheid van de longen is cruciaal vanwege de mogelijk schadelijke gevolgen van giftige dampen of trauma als gevolg van wereldgebeurtenissen. Longgezondheid omvat alles wat ons ademhalingssysteem is en volgens de Chinese geneeskunde is dit de plaats waar we verdriet en emotionele trauma's verwerken.

Dit is dezelfde heerlijke thee waarvan we meer dan 3.000 stuks hebben geschonken aan families aan de westkust die zwaar werden getroffen door de bosbranden. Met deze thee hebben we ook $ 8.500 opgehaald, die we direct hebben gedoneerd aan goede doelen die hebben geholpen bij de enorme branden in de Amazone.

Anima Mundi Breathe: Lung Tonic Tea 57 Gram
Inhoud57 gram
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenHeilige Basilicum, Astragalus, Koningskaars, Reishi, Haver, Brandnetel en Gember
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft eerst uw arts raadplegen voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingVoeg 1 eetlepel toe aan 1 kopje heet water. Trek 5-10 minuten in, zeef, geniet en adem diep in.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-
Anderen bekeken ook