All Good Pure C8 MCT Oil 500 ML

Deze pure C8 MCT-olie (caprylzuur) is gemaakt van middellange vetzuurketens uit kokosolie. Vrij van palmolie.

Op voorraad
€ 24,50
U ontvangt 24.5 punten. 24.5 punten = € 0,74
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

All Good Pure C8 MCT Oil 500 ML

Pure C8 MCT van kokosolie, geen mengeling met C10/C12 of andere oliën zoals koolzaad- of palmolie. MCT-olie is een geconcentreerde vorm van kokosolie die je best koud gebruikt, zoals een goede olijfolie. 14x meer geconcentreerde C8 MCT dan kokosolie.

MCT-olie heeft een neutrale smaak, is vloeibaar bij kamertemperatuur en brengt de smaken van een gerecht meer naar boven. Je kan het aan elke maaltijd toevoegen.

All Good Pure C8 MCT Oil 500 ML
Inhoud500 ml
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenTriglyceride met middellange keten afkomstig van kokosnoot.
Allergenen informatieBevat geen palmolie. Volledig gemaakt van kokosnoten om ontbossing en orang-oetanhabitats te helpen voorkomen. Pure C8 MCT van kokosnoot, geen toegevoegde C10/C12 of andere oliën zoals koolzaad- of palmolie.
ToepassingVoeg een eetlepel toe aan warme dranken (bijv. koffie of thee), smoothies en shakes, sauzen en saladedressings, of bij maaltijden. Begin met een theelepel per keer en verhoog dit langzaam gedurende meerdere dagen, zodat uw spijsvertering de tijd heeft om zich aan te passen, tot 3 eetlepels per dag. MCT-olie verbetert de smaak van maaltijden, maar heeft geen eigen smaak en is vloeibaar bij kamertemperatuur, dus je kunt er elke maaltijd mee opwaarderen.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-
Gerelateerde producten