Noten - Zaden - Fruit

Biologische noten & zaden, gedroogde vruchten, gekiemde zaden en noten- en zadenboters. Van chia zaden, hennepzaad en goji bessen tot macadamia noten en rauwe biologische amandelboter; je vind het bij Unlimited Health.

Producten 73-78 van 78

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. Sun & Seed Biologische Raw Pumpkin Seed Butter 200 Gram

    Deze natuurlijke spread is gemaakt van de beste kwaliteit biologische Europese Styriaanse pompoenzaden. Ze worden koud gemalen om hun uitzonderlijke smaak en gezondheidsvoordelen te behouden. Een goede bron van omega 3- en 6-vetzuren, bevat mineralen zoals zink en magnesium, en vitaminen K en E.

    Lees verder
    € 7,95
  2. Sun & Seed Biologische Raw Sunflower Seed Butter 200 Gram

    De biologische rauwe zonnebloempittenboter van Sun & Seed wordt steen gemalen zonder verhitting, waardoor de volledige smaak en voedingswaarde van dit traditionele gewas behouden blijven. Alleen de beste kwaliteit biologische zonnebloempitten uit Europa worden gebruikt.

    Lees verder
    € 6,49
  3. Sun & Seed Biologische Raw Walnut Butter 200 Gram

    Deze bekroonde walnotenspread (winnaar van de Soil Association Food Award 2009) is gemaakt van de beste kwaliteit biologische rauwe walnoten. Ethisch verantwoord geproduceerd, 100% puur en traditioneel op lage temperaturen steen gemalen om al zijn voedingswaarde te behouden. 

    Lees verder
    € 8,95
  4. Sun & Seed Biologische Raw White Sesame Tahini 200 Gram

    Met verse, biologische sesamzaadjes begint Sun & Seed aan het maken van een romige, onweerstaanbare spread. Deze tahini wordt op traditionele wijze gemaakt: steen gemalen bij lage temperaturen om alle rauwe voedingsstoffen te behouden. Elke lepel vangt de pure essentie van deze biologische sesamzaadjes.

    Lees verder
    € 6,95
  5. Sunwarrior Biologische Chia Seeds 360 Gram

    Veelzijdige, voedingsrijke zaden. Rauw gegeten, geweekt of gemalen, chiazaden passen zich aan al je favoriete recepten aan en voegen een voedzame boost toe aan de smaken waar je het meest van houdt. 

    Lees verder
    € 13,95
  6. Sunwarrior Biologische Peanut Butter Powder 600 Gram

    Sunwarrior's  Biologische Peanut Butter Powder wordt gemaakt van ontvette pinda's, wat gebeurt als alle olie uit pinda's is geperst. Het resultaat? Een heerlijke, pindakaasachtige sensatie met slechts een fractie van het vet en de calorieën die bij traditionele pindakaas horen. Ideaal om te mengen in smoothies, havermout, sauzen en beslag.

    Lees verder
    € 23,95
    Niet op voorraad
Pagina
per pagina