Pure Synergy Berry Power 150 Gram

Berry Power is het meest geconcentreerde, volspectrum gecertificeerde biologische superfruit poeder dat er is. Met meer dan 20 van de meest gunstige, goed onderbouwde biologische bessen en vruchten uit de hele wereld

Op voorraad
€ 42,95
U ontvangt 42.95 punten. 42.95 punten = € 1,30
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

The Synergy Company Berry Power 150 Gram

Berry Power is het meest geconcentreerde, volspectrum gecertificeerde biologische superfruit poeder dat er is. Met meer dan 20 van de meest gunstige, goed onderbouwde biologische bessen en vruchten uit de hele wereld, elk met een eigen "blauwdruk" van de wonderbaarlijke voordelen voor de gezondheid, is Berry Power een fytonutriënten en antioxidanten krachtpatser, bedoeld om uw dagelijkse vitaliteit en welzijn actief te beschermen en te ondersteunen.

Berry Power is het hoogtepunt van vele jaren van onderzoek en een wereldwijde "schatten-jacht". Het is anders dan al het andere dat beschikbaar is, met een vergaand bereik en synergie van ingrediënten, krachtige potentie, gecertificeerde biologische status en een heerlijke smaak. Berry Power verenigt vakkundig deze unieke vruchten in een heerlijke en kleurrijke synergie die uw gezondheid (en smaakpapillen) zal laten zingen!

Ingrediënten

Van de ecologisch beschermde Scandinavische toendra tot de afgelegen en ongerepte regenwouden van Thailand en Zuid-Amerika-en uit de wilde en biologische akkerlanden ertussenin-de exclusieve ingrediënten in Organic Berry Power vertegenwoordigen het beste van de meest gewaardeerde en gezondheids ondersteunende superfruits op de planeet. Verschillende regio's van de wereld te produceren vruchten en bessen met unieke kleuren en gezondheids eigenschappen op basis van diverse klimaten en teeltomstandigheden. Als gevolg hebben de bessen en superfruits elk een speciale "blauwdruk" van fytonutriënten en bijzondere eigenschappen.

Pure Synergy Berry Power 150 Gram
Inhoud150 Gram
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenZwarte bes, Rode framboos, Appelfruit, Bietensap, Baobab fruit, Acerola Cherry, Aronia Melanocarpa Berry, Concord-druif, Granaatappel, Ligonberry, Wilde bosbes, Zure kers, Acai Berry, Goji-bes, Maqui-bes, Vlierbes, Cranberry, Mangosteenvrucht, Groen Papaya Fruit, Zwarte Framboos
Allergenen informatieBevat geen zuivel of gluten.
ToepassingMeng 1 theelepel met 150 ml gefilterd water of sap in een pot met deksel en schud krachtig, of voeg toe aan je favoriete smoothie.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking5 gram - 30