Willy's

Willy's is een pionier in de biodynamische probiotische landbouw. Het land bewerken zonder een vleugje chemicaliën of kunstmest om een natuurlijk, symbiotisch evenwicht te creëren binnen biologische appelboomgaarden. Dit stimuleert op zijn beurt om de zo belangrijke biodiversiteit tot bloei te laten komen. Ecologie en duurzaamheid zijn absoluut de sleutel tot elke stap van Willy's unieke biologische appelciderazijnproces. Alle Willy's producten worden met zorg gekweekt, met de hand vervaardigd en geproduceerd in Herefordshire, Groot-Brittannië.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Willy's Biologische Live Apple Balsamic Vinegar 500 ml

  We fermenteren deze levende appelbalsamicoazijn met behulp van meer dan 48 wilde appelvariëteiten en rijpen hem vervolgens in eikenhouten vaten om de complexiteit toe te voegen, waardoor je een probiotische, darmminnende balsamico krijgt. Deze azijn brengt gerechten tot leven, is een must-have in de keuken en een andere manier om een dagelijkse dosis wellness te krijgen.

  Lees verder
  € 16,95
 2. Willy's Biologische Live Apple Cider Vinegar 500 ml

  Een probiotische appelciderazijn met de "levende moeder" uit 300 jaar oude boomgaarden. Het gebruik van een mix van 48 wilde appelrassen geeft Willy's ACV zijn unieke smaak. 100% Rauwe, biologische & duurzame, ongefilterde, ongemengde pure appelazijn.

  Lees verder
  € 8,95
 3. Willy's Biologische Live Fire Cider Apple Cider Vinegar 500 ml

  Een probiotische appelciderazijn met de "levende moeder" uit 300 jaar oude boomgaarden, vermengd met honing, mierikswortel, knoflook, ui, verse kurkuma, verse gember en cayennepeper. Deze vurige mix van rauwe ingrediënten wordt al generaties lang gebruikt als een natuurlijke remedie. Deze unieke mix van 48 wilde appelvariëteiten zorgt voor een perfecte zure en fruitige smaak in veel verschillende gebruikssituaties. 

  Lees verder
  € 8,95
 4. Willy's Biologische Live Turmeric & Honey Apple Cider Vinegar 500 ml

  Een probiotische appelciderazijn met de "levende moeder" uit 300 jaar oude boomgaarden, gemengd met kurkuma, zwarte peper en honing. Deze unieke mix van 48 wilde appelsoorten zorgt voor een perfecte balans tussen zoet en zuur. 100% Rauwe, biologische & duurzame, ongefilterde appelazijn.

  Lees verder
  € 8,95
 5. Willy's Biologische Live Turmeric & Honey Apple Cider Vinegar Shot 60 ml

  Een gebottelde zonnestraal boordevol probiotische appelazijn met kurkuma, zwarte peper en honing. Dit kant-en-klare appelazijn shot is een eenvoudige manier om je dagelijkse portie welzijn te nuttigen. De unieke samenstelling van 48 wilde appels variëteiten met een pittige combinatie van honing en kurkuma zorgt voor een uniek evenwicht tussen zoet en zuur.

  Lees verder
  € 4,49
per pagina