Natto Active

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Natto Active Natto K2 Mk7 + Nattokinase + D3 60 Tablets

  Natto Active is gemaakt van biologische, niet-genetisch gemodificeerde sojabonen. De natto ondergaat een natuurlijk fermentatieproces en staat in Japan bekend als het voornaamste gefermenteerde product. Het is zeer populair in zowel Oost-Azië als Europa vanwege zijn zes essentiële voedingsstoffen: vitamine K2mk7, het enzym nattokinase, spermidine, PQQ, soja-isoflavonen en de probiotische bacterie Bacillus Subtilis Natto. Bevat 50 µg (2000 IE) natuurlijke vitamine D uit zeealgen.

  Lees verder
  € 24,95
 2. Natto Active Natto K2 Mk7 + Nattokinase + Monacolin K 60 Tablets

  Natto Active, verrijkt met Monacolin K, een natuurlijk voorkomende biologisch actieve stof in rode rijst, gefermenteerd met rode gist (Monascus purpureus). Bovendien bevat dit product extracten van mariadistel en artisjok. Natto van Active Natto is gemaakt van biologische, niet-genetisch gemodificeerde sojabonen. Natto ondergaat een natuurlijk fermentatieproces en staat in Japan bekend als het voornaamste gefermenteerde product. 

  Lees verder
  € 28,95
 3. Natto Active Natto K2 Mk7 + Nattokinase 60 Tablets

  Natto Active is gemaakt van biologische, niet-genetisch gemodificeerde sojabonen. Natto ondergaat een natuurlijk fermentatieproces en staat in Japan bekend als het voornaamste gefermenteerde product. Het is zeer populair in zowel Oost-Azië als Europa vanwege zijn zes essentiële voedingsstoffen: vitamine K2mk7, het enzym nattokinase, spermidine, PQQ, soja-isoflavonen en de probiotische bacterie Bacillus Subtilis Natto.

  Lees verder
  € 20,95
 4. Natto Active Natto K2 Mk7 + Nattokinase 90 Capsules

  Natto van Active Natto is gemaakt van biologische, niet-genetisch gemodificeerde sojabonen. Natto ondergaat een natuurlijk fermentatieproces en staat in Japan bekend als het voornaamste gefermenteerde product. Het is zeer populair in zowel Oost-Azië als Europa vanwege zijn zes essentiële voedingsstoffen: vitamine K2mk7, het enzym nattokinase, spermidine, PQQ, soja-isoflavonen en de probiotische bacterie Bacillus Subtilis Natto.

  Lees verder
  € 28,95
per pagina