Chocolatemakers

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Sale
  Chocolatemakers Biologische Vegan Sint Letter Sinterklaas Kruiden 120 Gram

  Sint is trots op zijn creatie. Deze vegan Sintletter is ongelofelijk zacht van smaak en de Sinterklaaskruiden maken de letter onweerstaanbaar! Chocolatemakers lanceert dit jaar voor het eerst Sintletters. In lijn met hun hoge duurzaamheidsstandaard is de cacao voor deze letters per zeilschip van de Dominicaanse Republiek naar Amsterdam gekomen!

  Lees verder
  Normale prijs € 4,79 Aanbieding € 3,79
 2. Sale
  Chocolatemakers Biologische Sint Letter Puur 65% 120 Gram

  Sint kan niet genoeg krijgen van deze mild pure Sintletter. Chocolatemakers lanceert dit jaar voor het eerst Sintletters. In lijn met hun hoge duurzaamheidsstandaard is de cacao voor deze letters per zeilschip van de Dominicaanse Republiek naar Amsterdam gekomen!

  Lees verder
  Normale prijs € 4,79 Aanbieding € 3,79
 3. Chocolatemakers Biologische Dark 85% 80 Gram

  Deze heerlijke pure reep wordt gemaakt van biologische cacao uit Sierra Leone. De boeren van Village Hope stoppen veel liefde en aandacht in hun cacao.

  Lees verder
  € 3,99
 4. Chocolatemakers Biologische Tres Hombres Puur 100% 80 Gram

  Extreem pure chocolade geheel suikervrij. Een unieke smaakervaring! De cacaobonen voor deze bijzondere reep worden met het Zeilschip de Tres Hombres op windkracht uit de Caraïben gehaald en gebracht tot aan de kade van Amsterdam. Met het eten van deze chocolade steun je de Tres Hombres en kies je voor duurzaam transport!

  Lees verder
  € 3,99
per pagina