Cellfood

Cellfood wordt al meer 45 jaar geproduceerd door Nuscience Corporation, een van 's werelds meest toonaangevende producenten van hoogwaardige, op zuurstof gebaseerde gezondheids- en schoonheidsproducten. De originele Cellfood bevat o.a. nano mineralen, enzymen en aminozuren.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Cellfood 29 ml

  Cellfood is een technologisch zeer hoogstaand voedingssupplement voor alledaags gebruik. Cellfood bevat nano mineralen en sporenelementen, metabole en spijsverteringsenzymen (functionele eiwitten), aminozuren (bouwstenen van eiwitten), elektrolyten (zouten) én opgeloste zuurstof. 

  Lees verder
  € 43,95
 2. Sale
  Cellfood NCode 29 ml

  Cellfood Ncode is een van de meest geavanceerde formules ter wereld, van de zelfde producent als de wereldberoemde Cellfood formule!

  Lees verder
  Normale prijs € 55,95 Aanbieding € 39,95
 3. Cellfood Silica 100 ml

  Cellfood Silica bevat 78 spoorelementen, 34 enzymen en 17 aminozuren zoals in de originele Cellfood formule, maar daarnaast ook de hoogste kwaliteit organisch silicium.

  Lees verder
  € 44,95
 4. Cellfood Switch 100 ml

  Cellfood Switch bestaat voor 55% uit mineralen, aminozuren en spoorelementen uit de originele Cellfood formule, en bevat daarnaast en L-Carnitine en Citrine K. Cellfood Switch is een 100% natuurlijk product dat wordt gemaakt van de zuiverste organische en plantaardige stoffen.

  Lees verder
  € 40,65
per pagina