Flower Of Life Sticker 2 x 3 cm Goud Transparante Achtergrond

Op voorraad
€ 3,00
U ontvangt 3 punten. 3 punten = € 0,09
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
De Flower of Life, de levensbloem, vertegenwoordigt de energie van het eenheidsbewustzijn van het Watermantijdperk, de volgende staat van bewustzijn waarheen de mensheid zich nu in een hoog tempo ontwikkelt en naar opent; ook wel de nieuwe energie genoemd.
 
In de Levensbloem zijn alle geometrie patronen aanwezig. Geometrie (Solid 5, Kubus, tetraëder, enz.) ligt aan de basis van alle materie en maakt deze basis in ons dan ook wakker.
 

Levensbloemen kunnen worden gebruikt om het eenheidsbewustzijn (heelheid) in een ruimte of huis te brengen en water of voeding op te laden met deze energie. Het ontsluit het heel ZIJN en het Wezenlijke, de oorspronkelijke blauwdruk en bedoeling in alles waarmee het in aanraking komt. De Levensbloemen verbinden je ook met het eenheidsbewustzijn als je ze op het lichaam draagt. Daardoor ben je beter bestand tegen verstoringen van buitenaf. Levensbloemen openen het eenheidsbewustzijn en de verbindingen hiervan tussen de fysieke en etherische (energie) lagen in ons, in de cellen, zodat we toegang krijgen tot ons KA lichaam, lichtlichamen, kortom onze persoonlijke universele wijsheid. Dit kan door het dragen van en werken met deze levensbloemen ontvouwen in ons. Als je de Levensbloem ziet activeert deze al de universele stroming, maar wil je dit ook integreren dan is aanraken en innerlijk ervaren van belang. Als je levensbloemen cadeau geeft, dan geef je heelheid en alles wat het leven omvat cadeau; een bijzonder cadeau.

Vaak samen gekocht
Klanten Bekeken Ook