Sport

Sportvoeding en supplementen van merken als Sunwarrior, Healthforce en Vega, variërend van biologische proteïne tot elektrolyten poeders en eiwitrepen. Afhankelijk van je doelstelling, gebruik deze producten voor, tijdens of na het sporten ter voorbereiding, hydratatie, spieropbouw en herstel. Of gebruik ze om fit en energiek te blijven gedurende de dag!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Roobar Biologische Hazelnut Protein Bar Covered with Chocolate 40 Gram

    Voed jezelf met een lekkere eiwitreep. Geniet van onze heerlijke eiwitrepen omhuld met chocolade en hele hazelnoten. De uitzonderlijke combinatie van rijst- en erwtenproteïne wordt aangevuld met hele geroosterde hazelnoten, cacao- en amandelboter en cacaopoeder.

    Lees verder
    € 1,79
  2. Roobar Biologische Almond Protein Bar Covered with Chocolate 40 Gram

    Breng je liefde voor chocolade naar een hoger niveau! Geniet van onze heerlijke, met proteïne omhulde repen met hele amandelen. De uitzonderlijke combinatie van rijst- en erwtenproteïne wordt gecompleteerd door hele geroosterde amandelen, cacao- en amandelboter en cacaopoeder.

    Lees verder
    € 1,79
  3. Roobar Biologische Peanut High Protein Bar Covered with Chocolate 40 Gram

    Deze reep is rijk aan eiwitten en omhuld met vegan chocolade zonder toegevoegde suikers. Roobar Peanut Protein reep bevat de optimale combinatie van rijst- en erwteneiwit, snel opgenomen door het menselijk lichaam. Het heeft een rijke nootachtige smaak en is zeer voedzaam.

    Lees verder
    € 1,79
per pagina