Sport

Sportvoeding en supplementen van merken als Sunwarrior, Healthforce en Vega, variërend van biologische proteïne tot elektrolyten poeders en eiwitrepen. Afhankelijk van je doelstelling, gebruik deze producten voor, tijdens of na het sporten ter voorbereiding, hydratatie, spieropbouw en herstel. Of gebruik ze om fit en energiek te blijven gedurende de dag!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. EkoPura Biologische Whey Proteine Naturel 500 Gram

    Ekopura Biologische Whey Proteïne met 80% eiwit is whey proteïne concentraat in zijn puurste vorm en gecertificeerd biologisch. Onze Purely Natural biologische whey bevat de beste kwaliteit whey. Vrij van kunstmatige toevoegingen en afkomstig van biologische koeien die het hele jaar vrij kunnen grazen. De Purely Natural Whey heeft een neutrale smaak en is heerlijk romig.

    Lees verder
    € 29,95
  2. Ekopura Natural Whey Proteine Vanille 500 Gram

    Ekopura whey proteïne met natuurlijke vanille als basis voor de smaak, bevat 78% eiwit. Het natuurlijke en pure karakter van de whey in combinatie met de vanille zorgt voor de juiste balans en een heerlijke gezonde shake. Ekopura Natural Whey Protein is gemaakt met natuurlijk whey proteïne concentraat van grasgevoerde koeien, is 100% vrij van kunstmatige toevoegingen en zit vol met hoogwaardige antioxidanten en aminozuren.

    Lees verder
    € 29,95
  3. Ekopura Natural Whey Proteine Cacao 500 Gram

    Ekopura Natural Whey Protein met de heerlijke smaak van cacao bevat 76% eiwit. De smaak in deze Whey proteïne komt rechtstreeks van de cacaoboon. Een kleine toevoeging van stevia zorgt ervoor dat deze shake een heerlijke subtiel zoete smaak heeft. Onze whey proteïne bevat de meest zuivere kwaliteit natuurlijk whey concentraat, is 100% vrij van kunstmatige toevoegingen, komt van grasgevoerde koeien en zit vol hoogwaardige antioxidanten en aminozuren.

    Lees verder
    € 29,95
  4. Ekopura Biologische Caseine Proteine 500 Gram

    Biologische caseïne proteïne van Ekopura is micellar en bevat 78% eiwit. De perfecte oplossing voor geleidelijke eiwitopname door het lichaam over een langere periode. Caseïne eiwitten worden daarom ook wel langzame eiwitten genoemd. Het product is perfect geschikt om te nemen voor het slapen, bij het ontbijt of als tussendoortje om de eiwitinname gedurende de dag of nacht op peil te houden.

    Lees verder
    € 27,95
    Niet op voorraad
  5. EkoPura Biologische Vegan Proteine Chocolate 500 Gram

    EkoPura Biologische Vegan Proteine Chocolate bevat 70% eiwit en voorziet in een gemakkelijke en lekkere inname van extra eiwitten. Gele erwten proteïne, rijstproteïne, lucuma en moringa vullen elkaar perfect aan om het meest complete aminozuurprofiel te bieden. Inclusief alle essentiële aminozuren (BCAA’s). De toevoeging van de biologische kokosbloesem en cacao zorgt voor een geleidelijke energieopname en een lekkere smaak.

    Lees verder
    € 29,95
per pagina