Nieuw

Anima Mundi Whole Blue Lotus 0.11 Gram

3 hele bloemen in een composteerbare zakje, met een composteerbaar etiket. Ideaal voor het bereiden van een heerlijke thee. Blauwe Lotus, ook wel bekend als "De Bloem van de Verlichting", is een etnobotanische schat die door de eeuwen heen is vereerd.

Op voorraad
€ 13,95
U ontvangt 13.95 punten. 13.95 punten = € 0,42
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Anima Mundi Whole Blue Lotus 0.11 Gram

3 hele bloemen in een composteerbare zakje, met een composteerbaar etiket. Ideaal voor het bereiden van een heerlijke thee.

Blauwe Lotus, ook wel bekend als "De Bloem van de Verlichting", is een etnobotanische schat die door de eeuwen heen is vereerd. Op grote schaal gebruikt in het oude Egypte en onder de Maya's, symboliseert het de schepping en wedergeboorte toen het uit de oerwateren kwam om eenmaal per jaar gedurende slechts 3 dagen te bloeien. De plant werd geassocieerd met de zonnegod Ra als de brenger van licht en de belichaming van de "perfectie van wijsheid.

Anima Mundi Whole Blue Lotus 0.11 Gram
Inhoud3 hele bloemen in een afbreekbare zak en afbreekbaar etiket
Land van herkomstUS
IngrediëntenBlauwe lotus Bloemen (Nymphaea caerulea)
Allergenen informatieNiet de aanbevolen dosis overschrijden.
ToepassingGebruik voor het zetten van thee ongeveer 1 eetlepel bloemblaadjes per kop heet water. Giet bijna kokend water over de bloemen en laat het ongeveer 5-7 minuten trekken. Onthoud dat een langere trek tijd het alleen maar bitterder maakt, terwijl het de subtiele smaak en het gevoel verliest dat het geeft.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking0
Vaak samen gekocht met