Uitgelichte Aanbiedingen

Aanbiedingen

Producten 145-147 van 147

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. Sale
    Wild Irish Seaweed Biologische Kombu Sprinkles 70 Gram Aanbieding

    Kombu (Kelp) is een uitstekende bron van vitamines en mineralen: van kelp is aangetoond dat het 46 mineralen, 16 aminozuren (de bouwstenen van eiwitten) en 11 verschillende vitamines bevat. De belangrijkste mineralen zijn jodium, zout, ijzer, kalium, fosfor en calcium. De belangrijkste vitamines in kelp zijn vitamine A en niacine.

    THT 15 Oktober 2024

    Lees verder
    Normale prijs € 7,99 Aanbieding € 5,95
  2. Sale
    Willy's Biologische Live Turmeric & Honey Apple Cider Vinegar Shot 60 ml

    Een gebottelde zonnestraal boordevol probiotische appelazijn met kurkuma, zwarte peper en honing. Dit kant-en-klare appelazijn shot is een eenvoudige manier om je dagelijkse portie welzijn te nuttigen. De unieke samenstelling van 48 wilde appels variëteiten met een pittige combinatie van honing en kurkuma zorgt voor een uniek evenwicht tussen zoet en zuur.

    THT 17 November 2024

    Lees verder
    Normale prijs € 4,49 Aanbieding € 3,25
  3. Sale
    Yaoh Bubble Bath Tropical Fruits 240 ML
    Yaoh Hemp Seed Oil Bubble Bath combineert de hydraterende en verjongende eigenschappen van biologische hennepzaadolie met fruitessenties om een exotisch en ontspannend bubbelbad te creëren dat veganistisch is, vrij van natriumlaurylsulfaat, parabenen, schadelijke stoffen en onnodige chemische toevoegingen. Niet getest op dieren. Lees verder
    Normale prijs € 8,50 Aanbieding € 4,25
    Niet op voorraad
Pagina
per pagina