Keltisch Zeezout Grof 1000 Gram

Waardering:
85% of 100

Sel de guerande is een grof zeezout (Sel gris) en komt uit de Guérandestreek in Bretagne, Frankrijk. Het is rijk aan mineralen en spoorelementen, zowel van de zee als van de klei.

Op voorraad
€ 3,95
U ontvangt 3.95 punten. 3.95 punten = € 0,12
  • Gratis verzending vanaf €50,- (NL, BE, DE)
  • Morgen in huis (bestel voor 19:00, vrijdag voor 17:30)
  • Afhalen op PostNL locatie mogelijk (NL & BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,1/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Jouw Voordelen
  • Gratis verzending

    Vanaf €50,- (NL , BE, DE)

  • Morgen in huis

    Bestel voor 19:00 (vrijdag voor 17:30)

  • Bestelgemak

    Afhalen bij PostNL-locatie (NL, BE)

  • Betaalgemak

    Bestel nu, betaal achteraf

  • Spaarpunten

    Profiteer van korting!

  • Veilig winkelen

    Thuiswinkel Waarborg

Veilig betalen en bezorgen
Veilig betalen en bezorgen
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Beoordeeld met 9.1 van 10 Gebaseerd op 2921 klant reviews

Keltisch Zeezout Grof 1000 Gram

Keltisch zeezout komt uit de Guérandestreek in Bretagne, Frankrijk. Het is in twee verschillende vormen verkrijgbaar:

  • Als ‘sel gris’ (grijs zout), ook wel ‘gros sel marin’ (grof zeezout) genoemd
  • Als wit tafelzout, ‘fleur de sel’ (bloem van het zout) genoemd

Sel de guerande is een grof zeezout (Sel gris) dat langzaam kristalliseert op de kleibodem van de zoutpan. Hierdoor verkrijgt het zijn lichtgrijze kleur dat ervan getuigt dat dit zout zijn oorsprong in de zee vindt en ambachtelijk verkregen wordt. Sel gris is rijk aan mineralen en spoorelementen, zowel van de zee als van de klei.

Het zout is natuurlijk gefilterd, niet gewassen, niet gedroogd en niet geraffineerd, dus de mineralenbalans blijft volledig intact.

Toepassingen: “mineralen complex” (sole), keuken zout, bad zout, etc….

In de keuken

Wij bij Unlimited Health zijn van mening dat het beter is het Guérande zeezout onverhit te gebruiken, omdat verhitting boven de 40 graden Celsius de mineralen in het zout nadelig kan beïnvloeden.

Hoe maak je een Sole?

Vul een glazen pot of fles met 1/3e Keltisch zeezout en 2/3e water, doe de deksel of dop erop en schud de inhoud flink. Je zult merken dat er onopgeloste zoutkorrels op de bodem blijven liggen, een teken dat het water niet meer zout kan opnemen en dus volledig verzadigd is. Los één theelepel Sole op in een glas water, 's morgens en 's avonds en drink deze bij voorkeur op de nuchtere maag.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Keltisch Zeezout Grof 1000 Gram
Inhoud1000 Gram
Land van herkomstFrankrijk
IngrediëntenKeltisch Zeezout
Allergenen informatiefalse
ToepassingKeltisch zout kan gebruikt worden om meer smaak te geven aan maaltijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 Gram - 1000
VoedingswaardeHoeveelheid per PortieHoeveelheid per 100g
Energie~~
Vetten~~
waarvan verzadigd vet~~
Koolhydraten~~
waarvan suikers~~
Eiwitten~~
Vezels~~
Zout1 gr100 gr
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!