Vimergy Zinc Sulfate 115 ml

Zink is een belangrijk sporenelement. Vimergy Zinc bevat enkel zinksulfaat, glycerine, gezuiverd water en een vleugje appelsap voor de smaak! Levert 7,5 mg zinksulfaat per portie. Vrij van citroenzuur, natuurlijke smaakstoffen, alcohol, maïs of andere schadelijke ingrediënten.

Op voorraad
€ 41,95
U ontvangt 41.95 punten. 41.95 punten = € 1,27
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Vimergy Zinc Sulfate 115 ml

Zink is een belangrijk sporenelement. Vimergy Zinc bevat enkel zinksulfaat, glycerine, gezuiverd water en een vleugje appelsap voor de smaak! Levert 7,5 mg zinksulfaat per portie. 

Omdat het lichaam zelf geen zink maken is het belangrijk dat dit via de voeding wordt ingenomen. Veelal lukt dit echter niet voldoende en zal zink via voedingssupplementen, zoals deze Vimergy Zinc Sulfate, moeten worden gebruikt. Zink is essentieel bij vele processen in het lichaam. Het is belangrijk voor het immuunsysteem, de hersenen, de huid, de ogen, de botten en de voortplantingsorganen. Ook is zink een sterke antioxidant en helpt de gezonde lichaamscellen te beschermen.

Alcoholvrij, glutenvrij, non-GMO, koosjer, maïsvrij, veganistisch en paleo-vriendelijk. Geen citroenzuur of vulstoffen, additieven of natuurlijke smaakstoffen.

Vimergy Zinc Sulfate 115 ml
Inhoud115 ml
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenZinksulfaat Heptahydraat. Overige Ingredienten: Glycerine (vlas), Gezuiverd Water, Appelsap
Allergenen informatieBuiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg voor gebruik uw arts als u zwanger bent, borstvoeding geeft, een medische aandoening heeft of medicijnen gebruikt. Stop het gebruik onmiddellijk en raadpleeg uw arts als u een bijwerking ervaart op dit product.
ToepassingNeem ongeveer 2 druppelaars (2 ml) en slik dan door. 1 - 2 maal daags innemen. Een portie is ongeveer 52-56 druppels.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel, donker en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking2 ml -50