Vimergy Curcumin with Turmeric 90 V-Caps

Vimergy Curcumine Extract with Turmeric is een speciale mix van 1000 mg Curcumine Extract met 10 mg Kurkuma Wortel in elke portie. Hoogwaardige en krachtige formule, vrij van kunstmatige vulstoffen en additieven.

Op voorraad
€ 41,95
U ontvangt 41.95 punten. 41.95 punten = € 1,27
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 21:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Vimergy Curcumin with Turmeric 90 V-Caps

Vimergy Curcumine Extract with Turmeric is een speciale mix van 1000 mg Curcumine Extract met 10 mg Kurkuma Wortel in elke portie.

Curcumine is het belangrijkste actieve ingrediënt in kurkuma, maar het is moeilijk om hiervan veel binnen te krijgen door alleen kurkuma te eten. Aanvulling met een hoogwaardig en krachtig curcumine-extract kan het verschil maken! Ons Vimergy Curcumine Extract met Kurkuma is vrij van kunstmatige vulstoffen en additieven.

Vloeibare capsules hebben een lage oxidatie en bieden een verbeterde biologische beschikbaarheid door de absorptie te bevorderen ten opzichte van softgelcapsules.

GMO-vrij, glutenvrij, soja-vrij, koosjer, veganistisch en paleo-vriendelijk
Geen citroenzuur en geen gelatine.

Vimergy Curcumin with Turmeric 90 V-Caps
Inhoud90 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenCurcumine-Extract (Curcuma longa-wortel, gestandaardiseerd tot 95% totale curcuminoïden) Kurkuma (Curcuma longa Wortel)
Andere Ingrediënten: Glycerine (vlas), Cellulose, Water (capsules)
Allergenen informatieBuiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg voor gebruik uw arts als u zwanger bent, borstvoeding geeft, een medische aandoening heeft of medicijnen gebruikt. Stop het gebruik onmiddellijk en raadpleeg uw arts als u een bijwerking ervaart op dit product.
ToepassingNeem 3 capsules, 1-2 keer per dag.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel, donker en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking3 capsules - 30