Sale

Vegetology 1x3 Opti3 Omega-3 EPA & DHA 60 V-Caps

Opti3 Omega-3 EPA & DHA is een 100% natuurlijk, hoog gedoseerd 835 mg omega-3 supplement met vitamine D3. Het is een unieke combinatie van algen en plantaardige ingrediënten.

100% vegetarisch en veganistisch goedgekeurd.

ACTIE: 3 potten van 60 V-Caps € 46,95

Let op: Bij deze actie bestelt u direct drie stuks. U hoeft hiervoor niet het "aantal" aan te passen naar 3.

Op voorraad
Normale prijs € 53,85 Aanbieding € 46,95
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Vegetology 1x3 Opti3 Omega-3 EPA & DHA 60 V-Caps

Opti3 Omega-3 EPA en DHA is een 100% natuurlijk, hoog gedoseerd 835 mg omega-3 supplement. Het is een unieke combinatie van algen en plantaardige ingrediënten. Opti3 bevat ook 200iu van een unieke plantaardige bron vitamine D3.

Opti3 biedt alle voordelen van visolie omega-3, zonder zorgen over onzuiverheden, afnemende visbestanden en andere problemen met onverantwoorde visserijpraktijken.

 • 100% vegetarisch en veganistisch goedgekeurd
 • Met 200iu (5mcg) plantaardige bron vitamine D3
 • Hexaan-vrij, hoogste mate van zuiverheid
 • Farmaceutische kwaliteit
 • Geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding
 • Geregistreerd bij de Vegan Society & Vegetarian Society

Twee capsules Opti3 leveren:

Elke batch van Opti3 wordt getest, om te zorgen dat het een minimale hoeveelheid bevat van 300 mg EPA en 500 mg DHA, maar de werkelijke niveaus liggen vaak iets hoger.

 • Eicosapentaenoic acid (EPA) 300 mg
 • Docosahexaenoic acid (DHA) 500 mg
 • Totaal Omega-3: 835 mg
 • Vitashine Vitamine D3 (Cholecalciferol): 5 mcg (200iu)*
 • *100% EU ADH

VEELGESTELDE VRAGEN:

Ik ben een veganist, kan ik Opti3 nemen?
Ja. Opti3 is geschikt voor vegetariërs en veganisten. We hebben Opti3 geregistreerd bij de Vegan and Vegetarian Societies.

Is Opti3 goed voor mijn kinderen om te nemen?
Opti3 is geweldig voor kinderen! We raden u ten zeerste aan Opti3 aan uw kinderen te geven.

Kan ik Opti3 gebruiken als ik zwanger ben?
Absoluut! En ook tijdens borstvoeding.

Hoe gebruik ik Opti3?
Opti3 wordt geleverd in handige zachte capsules. Neem elke dag 1-2 Opti3-capsules in met voedsel (inname met voedsel helpt de opname door het lichaam). Twee capsules bieden 300 mg EPA en 500 mg DHA. Als u wilt, kunt u de capsules doorboren en de Opti3-olie zelf nemen, hetzij rechtstreeks in de mond of door het toe te voegen aan voeding.

Wat is het belang van EPA & DHA?
Eicosapentaenoic Acid (EPA), Docosahexaenoic Acid (DHA) en Alpha-Linoleic Acid (ALA) zijn drie soorten vetzuren die gezamenlijk worden aangeduid als Omega-3's, vanwege hun chemische structuur. EPA en DHA zijn lange-keten Omega-3 vetzuren, terwijl ALA een korte keten omega-3 is. De lange keten Omega-3's zijn efficiënter en werken sneller in het lichaam. EPA en DHA bieden tal van gezondheidsvoordelen. Wanneer we het hebben over het belang van Omega-3 voor onze gezondheid, zijn het specifiek EPA en DHA die voordelen bieden. ALA moet door het lichaam worden omgezet in EPA om effectief te zijn, maar deze conversieratio is erg laag, dus producten als lijnzaadolie kunnen beweren dat ze Omega-3 zijn, maar zijn niet erg effectief.

Opti3 bevat rozemarijn. Is het niveau veilig tijdens de zwangerschap?
Een zeer kleine hoeveelheid rozemarijn-extract wordt toegevoegd aan onze olie als een antioxidant (omdat de olie kan afgaan). De maximale hoeveelheid rozemarijn per dagelijkse dosis van 2 Opti3-capsules is 11,44 mg. Als u zich zorgen maakt, bespreek deze dan met uw arts.

Is Opti3 een alternatief voor visolie voor Omega-3?
Opti3 voorziet het lichaam van EPA en DHA, de belangrijkste omega-3 vetzuren die voorkomen in visoliën. Vissen verkrijgen hun omega-3 eigenlijk via een dieet van algen. We hebben de vis gewoon uit de schakel gehaald en zijn meteen naar de algen gegaan!

Ik ben geen vegetariër of veganist, dus zal ik gewoon visolie nemen?
Er zitten goed gedocumenteerde nadelen aan visolie. Vis kan schadelijke niveaus van contaminanten en toxines bevatten, waaronder zware metalen, PCB's en dioxines. Naast de veiligheidsproblemen, zijn er ook toenemende zorgen over de afnemende visbestanden in onze zeeën, grotendeels als gevolg van niet-duurzame visserijmethoden. Opti3 biedt een alternatief dat 100% vrij is van verontreinigingen en toxines.

Voedselallergieën en Opti3
Opti3 is vrij van ingrediënten op basis van gluten, tarwe, zuivel en suiker. Allergieën voor visolie worden meestal geassocieerd met eiwitten in vissen, dus zulke personen zouden er goed aan moeten doen om Opti3 in te nemen (hoewel we aanbevelen om eerst uw arts te raadplegen). Opti3 bevat van zonnebloem-afgeleide Vitamine E als een antioxidant.

Is Opti3 verkregen uit de oceaan?
Opti3 komt van algen, maar wordt gekweekt en geproduceerd in een farmaceutische faciliteit in plaats van uit de zee. Dit zorgt voor optimale zuiverheid, garandeert dat het product vrij is van verontreinigingen en laat onze oceanen natuurlijk met rust!

Wanneer moet ik Opti3 niet nemen?
Opti3 is ontworpen om geschikt te zijn voor iedereen, maar als u bloedverdunnende geneesmiddelen gebruikt (bijvoorbeeld Warfarine), spreek dan met uw arts voordat u Opti3 inneemt.

Vegetology 1x3 Opti3 Omega-3 EPA & DHA 60 V-Caps
Inhoud180 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenOpti3 Complex: (Microalgen Oliën, Helianthus Annuus Olie, Antioxidanten (Rozenmarijn Extract, Tocoferolen, Ascorbylpalmitaat)), Cholecalciferol Vegetarische Capsule: Gemodificeerd Zetmeel, Veganistische Glycerol, Carrageen Zeewier, Natriumcarbonaat
Allergenen informatiefalse
ToepassingVoor het beste resultaat neem 1-2 capsules per dag bij het eten.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking2 capsules - 90