Turmeric Vitality Biologische Turmeric (Kurkuma) met Gember & Black Pepper 120 V-Caps

Een natuurlijke en effectieve manier om uw dagelijkse dosis kurkuma gemakkelijk te consumeren.

Niet op voorraad
€ 16,95
U ontvangt 16.95 punten. 16.95 punten = € 0,51
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Turmeric Vitality Biologische Turmeric (Kurkuma) met Gember & Black Pepper 120 V-Caps

Enhanced Digestion Formula met biologische gember en zwarte peper om de effecten van kurkuma te vergroten. Twee porties van onze capsules bevatten 2,6 g kurkuma, waardoor het gemakkelijk is om de meest effectieve dosis voor u te nemen.

  • 100% gecertificeerde biologische ingrediënten
  • Een effectieve dosis - Onze capsules bevatten 650mg biologische kurkuma met gember en zwarte peper.
  • NUL Additieven, vulstoffen, bindmiddelen, vloeimiddelen, conserveermiddelen of iets anders dan de biologische ingrediënten. De meest voorkomende om op te letten zijn magnesiumstearaat of sillicon. U zult verrast zijn hoeveel bedrijven deze gebruiken om kosten te besparen.

Biologische kurkuma
Staat bekend als het belangrijkste kruid voor veel gezondheids- en voedingsbehoeften. Het komt uit de wortelstok van de curcuma longa plant en is door de geschiedenis heen gebruikt als een natuurlijk genezend middel.

Biologische gember
Is botanisch verwant aan kurkuma en deelt veel van zijn nutritionele eigenschappen.

Zwarte peper
Bevat piperine, waarvan is aangetoond dat het de biologische beschikbaarheid van curcumine in kurkuma aanzienlijk verhoogt. Biologische beschikbaarheid verwijst naar de hoeveelheid voedingsstoffen die door het lichaam wordt opgenomen.

Biologische Kurkuma Capsules instructies
We raden aan 4 capsules per dag in te nemen. De meeste mensen vindt dit de meest effectieve dosis omdat het 2600 mg kurkuma biedt en in overeenstemming is met de aanbeveling van de University of Maryland Medical Research Centers van 1000 mg - 3000 mg per dag.

Als u een gevoelige maag heeft, dan zal het starten met 2 capsules per dag gedurende de eerste 2-3 dagen uw lichaam de tijd geven om te wennen aan kurkuma.

Turmeric Vitality Biologische Turmeric (Kurkuma) met Gember & Black Pepper 120 V-Caps
Inhoud120 V-Caps
Land van herkomstNon-EU
IngrediëntenBiologische Kurkuma, Biologische Gember, Biologische Zwarte Peper Capsules: Hydroxy Propyl Methyl Cellulose
Allergenen informatieZwangere of moeders die borstvoeding geven, kinderen onder de 18 jaar en personen met een bekende medische aandoening dienen hun arts te raadplegen voor gebruik. De aanbevolen dosis niet overschrijden.
ToepassingNeem 2-4 capsules dagelijks bij het eten.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-
Anderen bekeken ook