Hyg Ionic Tandenborstel Medium Compleet

Unlimited Health heeft iets voor u om over te kunnen glimlachen, de hyG IONIC tandenborstel, beschermt uw gebit en voorkomt tandvleesproblemen!

De kleur van de tandenborstel kan afwijken van de kleur op de foto.

Op voorraad
€ 13,95
U ontvangt 13.95 punten. 13.95 punten = € 0,42
 • Gratis verzending vanaf €50,- (NL, BE, DE)
 • Morgen in huis (bestel voor 19:00, vrijdag voor 17:30)
 • Afhalen op PostNL locatie mogelijk (NL & BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,1/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten
Jouw Voordelen
 • Gratis verzending

  Vanaf €50,- (NL , BE, DE)

 • Morgen in huis

  Bestel voor 19:00 (vrijdag voor 17:30)

 • Bestelgemak

  Afhalen bij PostNL-locatie (NL, BE)

 • Betaalgemak

  Bestel nu, betaal achteraf

 • Spaarpunten

  Profiteer van korting!

 • Veilig winkelen

  Thuiswinkel Waarborg

Veilig betalen en bezorgen
Veilig betalen en bezorgen
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Beoordeeld met 9.1 van 10 Gebaseerd op 2970 klant reviews

hyG IONIC Tandenborstel Medium Compleet

De hyG IONIC tandenborstel met "Ionische Werking", de Ionische borstel maakt gebruik van de basisfysica van lichaamsenergie, helpt daarmee de tanden en plaque gevoelige gebieden schoner te maken, te beschermen en tandvleesproblemen te voorkomen.

Klinische studies in Japan (voor Hubuka Dental Corp. / producent) en de USA (voor Dr. Tung's / importeur USA) hebben bewezen dat de hyG IONIC de moeilijk bereikbare en plaque gevoelige gebieden tot 48% beter en effectiever schoonmaakt dan gewone borstels. Dat voor de verwijdering van de plaque borstels met ionische werking beter werken en een beter resultaat hebben dan "gewone" borstels.

Hoe het werkt:

Wanneer u met hyG IONIC tandenborstel poetst, keert de constante stroom van positieve ionen (+), uit de lithiumkrachtbron, de polariteit van uw gebit tijdelijk om. Dit maakt dat uw gebit plaque afstoot, zelfs in die gebieden waar de borstelkop van de hyG IONIC niet kan komen, de groeven in tanden en kiezen en spleetjes tussen de tanden.

Iedereen weet dat het regelmatig poetsen de eerste stap naar gezonde tanden en tandvlees is. Het frequent poetsen verwijdert het residu van tandoppervlakten en voorkomt tand bederf. Maar in die gebieden waar een "gewone" borstel niet kan komen, die een gewone borstel niet bereikt, ontstaan plaque opeenhopingen die het risico op tandbederf en tandvleesproblemen vergroten. Gelukkig is er nu een efficiënt wapen tegen plaque, die uw tanden en tandvlees, tussen de bezoeken aan de tandarts door, zal beschermen. Poetsen met de hyG IONIC Ionische borstel verwijderd en voorkomt plaque, zelfs in de moeilijk bereikbare groeven in tanden en kiezen en spleetjes tussen de tanden.

De Ionisch werkende hyG IONIC tandenborstel werkt volgens het principe dat ieder element op aarde een positieve of negatieve lading heeft, dit wordt polariteit genoemd. Wanneer de polariteit tegengesteld is trekken de elementen elkaar aan. Dat is de reden waarom koffie en dergelijk zich op uw gebit afzet (blijft kleven), daarom zet plaque, met een positieve lading (+) zich hardnekkig vast aan uw gebit dat een negatieve lading (-) heeft.

De nieuwe hyG IONIC borstel van keert de polariteit van het tandoppervlak tijdelijk om, van negatief (-) naar positief (+), daardoor wordt plaque door de negatief (-) geladen Ionische tandenborstel aangetrokken.

Wanneer u met hyG IONIC tandenborstel poetst, keert de constante stroom van positieve ionen (+), uit de lithiumkrachtbron, de polariteit van uw gebit tijdelijk om. Dit maakt dat uw gebit plaque afstoot, zelfs in die gebieden waar de borstelkop van de hyG IONIC niet kan komen.

De handgreep c.q. het handvat van de hyG IONIC is slechts iets groter dan de handgreep van handmatige (normale) tandenborstels, speciaal ontworpen met een kleine borstel (borstelkop) om ook op de meest moeilijk bereikbare plaatsen te kunnen poetsen. Het handvat omvat de krachtbron die verantwoordelijk is voor de ionisatie. Omdat men aan slanke tandenborstels gewend is, is de hyG IONIC borstel ergonomisch ontworpen.

Wanneer u de hyG IONIC tandenborstel in uw handen heeft en de borstel uw gebit raakt, met speeksel of water als geleidingsstof, wordt er een niet waarneembaar elektronisch circuit gecreëerd. De krachtbron voor dit circuit is in het handvat gemonteerd en afgedekt met een laagje metaal. Tijdens het poetsen moet de gebruiker een vinger of deel van de palm in contact met het metaal houden, bij voorkeur vochtig / nat en vervolgens als gebruikelijk poetsen. De elektronenstroom trekt plaque naar de negatief geladen borstel / borstelkop, dit proces is veilig, eenvoudig en efficiënt.

De extra eigenschappen van de hyG IONIC tandenborstel maken het tot een zinvol en efficiënt oraal hygiënegereedschap.

Het hyG IONIC systeem omvat het elektronische handvat met een geïntegreerde krachtbronmeter, verwisselbare borstels (borstelkopjes) en een hygiënisch afdekkapje. De borsteltjes zijn standaard medium (middelzacht), op verzoek voor gebruikers met gevoelig tandvlees zijn er ook zachte borsteltjes beschikbaar.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan