The Blessed Seed Royal Jelly 90 V-Caps

Royal Jelly wordt al sinds de oudheid gebruikt als een traditioneel vertrouwd, gezondheidsbevorderend functioneel voedsel.

Niet op voorraad
€ 14,95
U ontvangt 14.95 punten. 14.95 punten = € 0,45
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

The Blessed Seed Royal Jelly 90 V-Caps

The Blessed Seed Royal Jelly wordt op natuurlijke wijze geëxtraheerd zonder het gebruik van giftige oplosmiddelen, agressieve chemicaliën of fractionerende gassen om ervoor te zorgen dat alle actieve en synergetische bestanddelen aanwezig zijn in de door de natuur beoogde gebalanceerde verhouding.

Royal Jelly is de kleverige, romige witte stof die bijen afscheiden als voedsel voor de eerste drie dagen van bijenlarven. Daarna wordt alleen de bij die voorbestemd is om koningin te worden, voor de rest van haar leven gevoed met deze nobele 'bijenmelk'. Dankzij dit exclusieve dieet kan de koningin groeien tot twee keer de grootte van andere bijen en 40 keer langer leven, terwijl ze tot 2000 eieren per dag kan leggen.

Royal Jelly is een eiwitrijke superfood met 17 aminozuren, waarvan 8 essentiële. Het bevat alle B-vitaminen, essentiële vetzuren, mineralen zoals calcium, choline, koper, ijzer, magnesium, siliciumdioxide, zwavel, fosfor en mangaan, evenals polyfenolen, flavonoïden, de hormonen HGH (menselijk groeihormoon), testosteron, progesteron, prolactine en estradiol, de neurotransmitter acetylcholine en HAD (10-hydroxy-2-deceenzuur).

Let op: Niet voor gebruik door baby's jonger dan 3 jaar of personen die allergisch zijn voor bijenproducten.