The Blessed Seed Propolis 90 V-Caps

Elke tablet bevat Propolis-harsen, equivalent aan 1000 mg onbewerkte Propolis. Propolis is een opmerkelijk natuurlijk product dat is vervaardigd door bijen.

Op voorraad
€ 14,95
U ontvangt 14.95 punten. 14.95 punten = € 0,45
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

The Blessed Seed Propolis 90 V-Caps

Propolis, ook bekend als 'bijenlijm', wordt door bijen gebruikt om hun korf te versterken en te beschermen tegen wind, indringers en infecties. Ze gebruiken het als cement om gaten, gaten, scheuren en zwakheden af te dichten en de structuur van de korf te versterken. Het draagt ook bij aan het constant houden van de interne temperatuur en vochtigheid. Alles wat bijen niet uit de korf kunnen verwijderen, is bedekt met een beschermende laag propolis om de verspreiding van de ziekte te stoppen en een aseptische omgeving te behouden.

Propolis is een kleverige substantie die wordt geproduceerd uit een mengsel van bijenspeeksel, bijenwas, sap en andere afscheidingen van knoppen, schors en bladeren. De exacte samenstelling varieert afhankelijk van de locatie van de component en de kleur kan variëren van donkergrijs tot groenbruin, rood en bijna zwart.

Ongeveer 30% van propolis is was, 50% harsen en plantaardige balsem en 10% essentiële en aromatische oliën. Het is echter een zeer complexe stof die bestaat uit ongeveer 300 verschillende verbindingen, waaronder verschillende flavonoïden, terpenen, fenolen, vetwas-substanties, suikers, koolwaterstoffen, mineralen, vitaminen, pollen en aminozuren, alsmede kaneelzuur, cinnamylalcohol en vanilline. , caffeic acid, tetochrysin, isalpinin, pinocembrin, chrysin, galangin en ferulic acid.

Het is deze geavanceerde combinatie die propolis uniek maakt als een krachtig helend middel - het is meer dan de som van de delen.

De bioflavonoïden die aanwezig zijn in The Blessed Seed propolis zijn van nature voorkomende flavonoïden, waaraan geen synthetische stoffen zijn toegevoegd.

The Blessed Seed Propolis 90 V-Caps
Inhoud90 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGezuiverde Propolis-hars, Microkristallijne Cellulose, Natriumcroscarmellose, Magnesiumstearaat, Plantaardige Gycerine, Carnauba-was
Allergenen informatieBuiten het bereik van kinderen houden. Niet aanbevolen voor mensen met een allergie voor TREE RESIN. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg uw arts voor gebruik.
ToepassingNeem 1-4 tabletten per dag.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-