The Blessed Seed Black Seed Honey 340 Gram

The Blessed Seed Biologische Black Seed Honey heeft een unieke smaak. Het is exotisch en speciaal en wordt wild geoogst diep in de bossen van Afrika. Wanneer het gemengd wordt met fijngemalen biologisch black seed (zwart komijnzaad), is dit product niet alleen uniek en heerlijk, het geeft ook een krachtige dubbele boost voor uw gezondheid.

Niet op voorraad
€ 13,95
U ontvangt 13.95 punten. 13.95 punten = € 0,42
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

The Blessed Seed Biologische Black Seed Honey 340 Gram

De kwaliteit en samenstelling van honing is afhankelijk van veel dingen zoals klimaat en locatie, maar de diversiteit van de beschikbare nectar is belangrijk, wat onze honing een voorsprong geeft. Onze diepe boshoning dankt zijn kenmerkende smaak aan de overvloed aan nectarproducerende bomen in de Zambiaanse bossen, waar het wordt geoogst met behulp van traditionele methoden.

Honing is een van de oudste voedingsmiddelen die de mensheid kent en is een complex assortiment van meer dan 300 verbindingen - macronutriënten en micronutriënten, waaronder sporenelementen, enzymen, aminozuren, probiotica, prebiotica, organische zuren, flavanoïden, fenolverbindingen, 20 verschillende suikers, etherische en aromatische stoffen en kleine hoeveelheden vitaminen.

Wanneer een natuurlijk geproduceerde honing zoals onze zalige Biologische Deep Forest Honey wordt toegevoegd aan fijngemalen organisch zwart komijnzaad, krijg je een heerlijke synergie tussen twee wonderen van de natuur gecombineerd voor een gezonde heerlijkheid die je kan helpen om een uitstekende gezondheid te realiseren.

Anderen bekeken ook