Bijenproducten

Superfood bijenproducten zoals bijenpollen en koninginnengelei (royal jelly) zijn een rijke bron van vitaminen, mineralen en aminozuren. Gebruik deze superfoods als algemene aanvulling op je voeding of specifiek om het immuunsysteem te helpen.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bee & Flow Manuka Honing 250 gram Nieuw
  Bee & Flow Manuka Honing 250 gram
  Bee & Flow Manuka Honing 390 + MGO is afkomstig van ongestoorde bijen die een cruciaal onderdeel vormen van onze duurzame familieboerderij en natuurlijk ecosysteem. Gecertificeerde MGO zorgt ervoor dat deze honing minimaal 390 mg / kg methylglyoxal bevat zoals getest door een onafhankelijk laboratorium. Lees verder
  € 59,95
 2. PRL Propolis Immune 60 V-Caps

  Propolis Immune bevat topkwaliteit propolis, een natuurlijke, voedingshars van bijenkorven dat een gezonde immuunrespons ondersteunt. Propolis bevat van nature een divers bioflavonoïd spectrum, waaronder chrysine. Ondersteun uw lichaam van binnenuit en ervaar een stralende gezondheid met Propolis Immune.

  Lees verder
  € 26,70
 3. Royal Green Biologische Manuka Honing 250 Gram

  100% gecertificeerde biologische Manuka 200+ MGO

  Onze Manuka-honing komt uit afgelegen en ongerepte gebieden van Nieuw-Zeeland. Royal Green Manuka-honing is 100% gecertificeerd biologisch, puur (niet gemengd met een andere honing) en elke oogst wordt getest op MGO-gehalte (methylglyoxal). Wij zijn het enige merk in Nederland met 100% gecertificeerde biologische Manuka honing met een MGO score van meer dan 200! Een uniek product waar we erg trots op zijn.

  Lees verder
  € 44,95
 4. The Blessed Seed Biologische Deep Forest Honey Clear 340 Gram

  Deze honing is de koning van biologische honing. Geproduceerd 200 km van elke beschaving. Totaal unieke smaak waar iedereen van houdt. Met talloze eigenschappen is het een must-have!

  Onze biologische Deep Forest honing heeft een ongewone smaak, heel anders dan alle andere. Deze smaak komt van de ongerepte Zambiaanse bossen, onaangetast door de beschaving.

  Lees verder
  € 24,95
 5. The Blessed Seed Biologische Deep Forest Honey Set 340 Gram
  € 24,95

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren