Sun Potion Reishi 100 Gram

Biologisch, full-spectrum Reishi paddenstoel poeder.

De Reishi paddenstoel is misschien wel de meest geliefde van alle kostbare voedingsmiddelen. Genaamd Ling Zhi - "De Paddenstoel van Spirituele Potentie" in de Traditionele Chinese Geneeskunde, behoudt het zijn plaats als een essentieel ingrediënt in een gezond leven.

Niet op voorraad
€ 57,55
U ontvangt 57.55 punten. 57.55 punten = € 1,74
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Sun Potion Reishi 100 Gram

Reishi is een van de krachtigste adaptogenen die beschikbaar zijn voor de moderne samenleving. Adaptogenen zijn die kruiden en stoffen die de weerstand van het lichaam tegen stress verhogen en helpen om alle gezondheidsuitdagingen sneller te overwinnen. Adaptogenen worden gedefinieerd als stoffen die het lichaam positief ondersteunen om de acties van het lichaam naar behoefte te verminderen of te verhogen. Japanse en Chinese onderzoekers geloven dat Reishi een regulerend effect heeft op het immuunsysteem; het verhogen van de immuunfunctie in gevallen van immunodeficiëntie en het verminderen van de excessen geassocieerd met auto-immuuncondities.

De Chinezen beweren traditioneel dat Reishi rust, gecenterdheid, evenwicht, innerlijk bewustzijn en innerlijke kracht bevordert. Ze hebben het gebruikt om meditatieve praktijken te verbeteren en om lichaam, geest en ziel te beschermen, zodat de adept zowel een lang als gezond leven kan leiden.

Reishi is de meest bestudeerde natuurlijke substantie op aarde en de wetenschap blijft opmerkelijke functies ontdekken die de actieve ingrediënten produceren.

Sun Potion maakt gebruik van een prachtig full-spectrum Reishi-product. Sun Potion Reishi, geteeld onder strikte, biologische protocollen in de VS, maakt gebruik van een mix van verschillende Reishi-soorten om een volledig spectrum mycoproduct te maken met alle natuurlijk voorkomende antibacteriële, antivirale, immuunmodulerende en bloeddrukregulerende eigenschappen waar Reishi om bekend staat.

Bronnen:

Sun Potion Reishi 100 Gram
Inhoud100 Gram
Land van herkomstUSA
IngrediëntenGanoderma Lucidum, Ganoderma Applanatum, Ganoderma Tsugae
Allergenen informatieBuiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts voor gebruik als u zwanger bent.
ToepassingVoeg een 1/2 theelepel in warm water of thee. Goede toevoeging aan bouillon, miso, koffie, smoothies en elixers.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1/2 theelepel - 100