Sun Potion Matcha 55 Gram

Diepgroene, zachte jonge bladeren van schaduwrijke theescheuten worden geplukt, gedroogd, gestoomd en gemalen. Het hele blad wordt gebruikt en maakt een heilige, antioxidant + voedingsrijke thee die warm of koud geserveerd kan worden

Op voorraad
€ 69,90
U ontvangt 69.9 punten. 69.9 punten = € 2,12
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Sun Potion Matcha 55 Gram.

Deze Matcha is het magische hoogtepunt van onze liefde voor thee, onze waardering voor de Japanse cultuur en traditie en onze obsessie voor kwaliteit.

Het idee is om de menselijke afdruk te minimaliseren, de landbouw in de inheemse omgeving te integreren en de wilde bodem en omgeving bij te dragen aan de expressie van de thee.

Theeboomen worden in de schaduw geteeld in een natuurlijk gecultiveerde bodem (zonder het gebruik van meststoffen, pesticiden, chemische of organische wijzigingen ... alleen water, schaduwdoek en wat stro en bladeren) in harmonie met de beboste berghelling, waar de boerderij is gevestigd in Nara, Japan. De minimale landbouwpraktijken zijn bedoeld om de kwaliteit en de signatuur van de omliggende bossen en bodem te weerspiegelen.

Sun Potion Matcha 55 Gram
Inhoud55 Gram
Land van herkomstJapan
IngrediëntenMatcha (Camellia Sinensis)
Allergenen informatieBuiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts voor gebruik als u zwanger bent.
ToepassingVoeg 1/2 theelepel toe aan je favoriete kopje of kom met een 30 ml water op kamertemperatuur. Klop zachtjes. Vul de rest van de beker 2/3 vol met water (warm of koel) en klop het in een zigzagpatroon tot het schuimt van de liefde.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1/2 theelepel - 88
Vaak samen gekocht met