Sun Potion Ashwagandha 111 Gram

Ashwagandha is een vitaal kruid in de Ayurvedische geneeskunde met een lange geschiedenis van therapeutisch gebruik en wordt soms ook wel 'Indiase Ginseng' genoemd.

Op voorraad
€ 46,25
U ontvangt 46.25 punten. 46.25 punten = € 1,40
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Sun Potion Ashwagandha 111 Gram

Ashwagandha is een hoeksteen van het Ayurvedische medicijnkastje, ook bekend als 'Indiase ginseng' vanwege zijn immuunversterkende en opwekkende eigenschappen. Het wordt beschouwd als een adaptogeen, omdat het de fysiologische functies op verschillende manieren harmoniseert en hormoonhuishouding bij mannen en vrouwen ondersteunt.

De naam Ashwagandha komt van de wortel, waarvan wordt gezegd dat hij "de geur van een paard" heeft en wordt beschouwd als een voedsel om uithoudingsvermogen en seksuele gezondheid bij mannen en vrouwen te verbeteren (met "paardenachtige kracht").

Ashwagandha is befaamd om zijn ondersteunende werking op de emotionele balans en hersenfunctie en werkt als een krachtige antioxidant om het immuunsysteem te stimuleren. In een recent onderzoek uitgevoerd door de National Library of Medicine in de Verenigde Staten, werd gemeld dat dit tonische kruid kan helpen bij astma, artritis, chronische vermoeidheid, bloedarmoede, onvruchtbaarheid, depressie en bloeddruk. Er wordt ook gedacht dat het de functies van het endocriene en zenuwstelsel ondersteunt. Deze "Indiase ginseng" is een uitstekend kruid voor stressvermindering en ondersteunt een innerlijk gevoel van welzijn.

Bronnen:

Sun Potion Ashwagandha 111 Gram
Inhoud111 Gram
Land van herkomstIndia
IngrediëntenWithania Somnifera
Allergenen informatieBuiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts voor gebruik als u zwanger bent.
ToepassingVoeg 1/2 theelepel toe aan warm water of thee.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1/2 theelepel - 88