Pure Vegan Mag 07 Colon Cleanse 120 V-Caps

Pure Vegan Mag O7 is gecreëerd om de gezondheid van het spijsverteringstelsel te herstellen, vooral na een geschiedenis van antibiotica gebruik waar de "vriendelijke" bacteriën zijn gedood en de opportunistische anaërobe het spijsverteringstelsel hebben overgenomen.

Op voorraad
€ 35,95
U ontvangt 35.95 punten. 35.95 punten = € 1,09
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Pure Vegan Mag O7 Colon Cleanser, 120 Vegetarian Capsules

BELANGRIJK: voordat u een nieuw dieet of met lichaamsbeweging start, zullen de meeste gezondheidsprofessionals u aanraden om eerst het spijsverteringskanaal te reinigen!

De ingrediënten in Pure Vegan Mag O7 bij collectief gebruik zijn aangetoond dat ze de negatieve effecten aanpakken van:

   
    Candidiasis
    Vermoeidheid
    Spastische darm

    De spastische darm is ook bekend als IBS
    Stress, angst of depressie kan een spastische darm verergeren.

Pure Vegan Mag O7 is gecreëerd om de gezondheid van het spijsverteringstelsel te herstellen, vooral na een geschiedenis van antibiotica gebruik waar de "vriendelijke" bacteriën zijn gedood en de opportunistische anaërobe het spijsverteringstelsel hebben overgenomen.

De meeste anaërobe bacteriën kunnen alleen in een atmosfeer met weinig of geen zuurstof overleven. In de loop der tijd worden onverteerd voedsel en afvalmateriaal opgebouwd in het darmkanaal. Dit is een perfecte broedplaats voor anaërobe bacteriën, die, indien alleen gelaten, ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, zoals spastische darmen, candidiasis, diverticulitis, aambeien en ulceratieve colitis.

Veel stammen van anaërobe bacteriën kunnen schadelijk zijn in ons spijsverteringstelsel. De meeste anaërobe bacteriën kunnen niet overleven in een gezonde, zuurstofverrijkte omgeving. Aërobe bacteriën zijn de 'GOEIE' bacteriën die ons spijsverteringstelsel goed laten functioneren. Dit soort bacteriën bloeit op zuurstof. Wanneer pure Vegan Mag O7 in het spijsverteringstelsel wordt geïntroduceerd, geeft het zuurstof vrij, die zich aan zowel goede als slechte bacteriën hecht. De vrijkomende zuurstof helpt de slechte bacteriën te vernietigen en de goede bacteriën te voeden.

Waarschuwingen:

Het magnesium in dit product is bedoeld om een zuurstofafgiftemechanisme te zijn voor het doel van de zuivering van de kolon en de algemene gezondheid van de dikke darm. Dit product is niet bedoeld als magnesium supplement.

Buiten bereik van kinderen houden. Bewaar in een koele, droge plaats.

Pure Vegan Mag 07 Colon Cleanse 120 V-Caps
Inhoud120 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenElementaire Magnesium, Elementaire Potassium Andere Ingredienten: Rijstbloem, Citroenzuur Capsules: Plantaardig
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem maximaal 5 capsules voor het slapen gaan met 230-350 ML water, op een lege maag voor 7-10 dagen of totdat de gewenste reiniging is bereikt. Verlaag de dosis voor het onderhoud.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking3 capsules - 40