Sale

Pure Vegan Mag 07 120 V-Caps Aanbieding

THT: 28 Februari 2022

Op voorraad
Normale prijs € 35,95 Aanbieding € 17,98
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Pure Vegan Mag O7 120 V-Caps

De meeste anaërobe bacteriën kunnen alleen in een atmosfeer met weinig of geen zuurstof overleven. In de loop der tijd worden onverteerd voedsel en afvalmateriaal opgebouwd in het darmkanaal. Dit is een perfecte broedplaats voor anaërobe bacteriën.

Veel stammen van anaërobe bacteriën kunnen schadelijk zijn in ons spijsverteringstelsel. De meeste anaërobe bacteriën kunnen niet overleven in een gezonde, zuurstofverrijkte omgeving. Aërobe bacteriën zijn de 'GOEIE' bacteriën die ons spijsverteringstelsel goed laten functioneren. Dit soort bacteriën bloeit op zuurstof.  De vrijkomende zuurstof helpt de goede bacteriën te voeden.

Waarschuwing:

Dit product is niet bedoeld als magnesium supplement.

Buiten bereik van kinderen houden. Bewaar in een koele, droge plaats.

Pure Vegan Mag 07 120 V-Caps Aanbieding
Inhoud120 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenElementaire Magnesium, Elementaire Potassium Andere Ingredienten: Rijstbloem, Citroenzuur Capsules: Plantaardig
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem maximaal 5 capsules voor het slapen gaan met 230-350 ML water, op een lege maag voor 7-10 dagen of totdat de gewenste reiniging is bereikt. Verlaag de dosis voor het onderhoud.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking3 capsules - 40
Anderen bekeken ook