PRL Radiant Woman 90 V-Caps

Radiant Woman bevat Libifem®, een fenegriek-extract waarvan klinisch is aangetoond dat het de normale symptomen van de menopauze verlicht, waaronder het verminderen van opvliegers en nachtelijk zweten.

Op voorraad
€ 64,95
U ontvangt 64.95 punten. 64.95 punten = € 1,97
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

PRL Radiant Woman 90 V-Caps

Een gemeenschappelijk kenmerk van de menopauze is de geleidelijke maar ongewenste vermindering van het hormoon oestradiol. Tijdens dit biologische proces kunnen veel vrouwen een aantal ongemakkelijke problemen ervaren, waaronder opvliegers en nachtelijk zweten.

Vasomotorische symptomen zoals opvliegers of nachtelijk zweten komen vaak voor tijdens de menopauze en kunnen bij meer dan 80% van de vrouwen voorkomen. Recente onderzoeken tonen aan dat de gemiddelde duur van deze vasomotorische symptomen ongeveer 7,4 jaar is. Ongeveer 10% van de vrouwen zal symptomen hebben die 12 jaar aanhouden. Voor sommigen kunnen de symptomen zelfs langer aanhouden.

Hoewel menopauze klachten vrouwen in verschillende gradaties kunnen treffen, veroorzaken ze soms ongemak en angst. Bovendien ervaart een op de vier vrouwen een verlies van seksueel verlangen dat zowel vrouwen die door de menopauze gaan als volwassen vrouwen van alle leeftijden kunnen treffen. Er zijn maar weinig opties voor natuurlijke supplementen beschikbaar om deze vrouwelijke problemen effectief aan te pakken.

Radiant Woman bevat unieke botanische extracten die uitzonderlijk goede ondersteuning bieden voor de gezondheid, vitaliteit en seksuele verlangens van vrouwen. Het bevat o.a. een "patent-pending" gestandaardiseerd fenegriek extract genaamd Libifem® dat klinisch is bestudeerd om zijn voordelen voor een gezonde menopauze.

Libifem® is gemaakt van fenegriekzaden die van nature meer dan 100 fytochemische bestanddelen bevatten, waaronder steroïdale saponinen en furostanol-saponinen. Fenegriekzaden worden al eeuwen gebruikt om de gezondheid van vrouwen te ondersteunen. Van Libifem® fenegriek-extract is klinisch aangetoond dat het de normale symptomen van de menopauze verlicht, waaronder het verminderen van opvliegers en nachtelijk zweten.

PRL Radiant Woman 90 V-Caps
Inhoud90 V-Caps
Land van herkomstUSA
IngrediëntenLibigfem: Fenegriekzaad Extract LJ100: Eurycoma Longifolia Extract Woman Multi-Botanische Blend: Pompoenzaad Poeder, Saw Palmetto Bessen, Maca, Gefermenteerd Cordyceps Extract, Amerikaanse Ginseng Andere Ingrediënten: Plantaardige Cellulose (capsules)
Allergenen informatieBuiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts in de gezondheidszorg als u borstvoeding geeft of borstvoeding geeft, medicijnen neemt of een medische aandoening heeft voordat u dit of enig ander product gebruikt.
ToepassingNeem 3 capsules dagelijks.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking3 capsules - 30